Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Rykende ferske kommentarer fra Wenger etter dagens kamp:

We are on a 15 match unbeaten run.
Mental strength of the team is outstanding and not many teams can survive what they have been through, this team deserve more credit than it is given.

 

Høres dette ut som en mann som vet hva som skal til for å løfte oss til et nytt nivå? Høres dette ut som en vinner?

 

Det er også vanskelig å glemme hvordan han oppførte seg på sidelinja idag. Selv når vi ledet vred han seg på stolen, dro seg over håret, klagde over den minste ting til Pat Rice som alltid, og generelt så ut som en mann som har mista tråden. Innbyttene vi gjør på slutten er noe av det mest patetiske en fotballmanager har gjort. Bendtner på vingen er et kapittel i tragedie. Arshavin er uinteressert og sloppy.

 

Hele klubben skriker etter store, fundamentale endringer, men staheten til mr Wenger vil nok en gang stå i veien. Nå har 2. plassen sannsynligvis røket også. Dette begynner virkelig å gå utover ryktet til Wenger. Hadde han forlatt Arsenal etter 2003/2004-sesongen hadde han blitt husket som det største geniet i engelsk fotball noensinne. Nå er det en dradd, nervøs gråpinne som står og kjefter og lager en idiot av seg selv på sidelinja.

 

Litt britisk klokskap til slutt.

 

Wenger's ability as a manager is almost entirely based around three strengths. His ability to find players, his ability to nurture them, and his ability to place them within a working offensive strategy. Anything beyond that is usually asking too much of him, and he ends up failing in such instances. When we won trophies, he had found some of the very best players of their generation and placed them within a cohesive system. The quality of the players was such, that Wenger's job was half done, no doubt due to his superb transfer market and nurturing ability. Yet, when the onus was on him to offer something on match days, like against Valencia, Bayern Munich, or countless other games in which the players weren't fully firing, Wenger failed to bridge the gap.

 

Now that we no longer have the outright finest team in the league, there is greater pressure on Wenger to make the difference, but he simply does not have the ability to do so. It's become pretty clear to me for quite sometime that success on match days will almost always be down to the players, and the players alone. The quality of those players will be a result of Wenger's ability, but they are strengths which he offers off the pitch. As I asked in the other thread, what exactly does Wenger offer on match day weeks that goes beyond the quality of his players? You'll find that he offers almost nothing.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ah kom an. Det er heilt sant at Wenger har sine svakheiter. Først og fremst taktisk, der han gjer ein del merkelige ting. Likevel, kritikken du kjem med blir berre for teit. Han vrei seg i stolen då vi leda? Ja, kamera kutta jo til han då Arsenal brente sjansar, klart han vrir seg då. Klage til Pat Rice? Du veit strengt tatt ikkje kva som blir sagt, og det er assistenten han snakkar med. Uansett kva som blir sagt dei mellom (innanfor rimeligheitas grenser) er det jo ingenting å henge seg opp i. Den enorme negativiteten rundt klubben (Arsenal-fansen tek det virkeleg til nye høgder - meg inkludert) gjer at folk klagar på alt mogleg utan å faktisk vite kva som kan bli gjort betre med dei ressursane som er tilgjengelig.

 

Forresten så vil eg berre legge til at viss vi finn nokon betre enn Wenger, så byttar eg han gladlig ut. Det gjeld forsovidt med tanke på spelarar også. Problemet er berre å finne ein som faktisk kan gjere det betre enn Wenger.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

@ Hegland: Det har jeg skrevet på forumet i to år. Trodde riktignok at Arsenal skulle ta det før sesongen i fortvilelse over vår handlekraft og jeg fikk rett i at de har vært nærmere enn på lenge, men herrefred for et taktisk lass med dritt Wenger er. Franskmannen har null greie på defensiv organisering og kunnskapen hans om presshøyde må være lik null. Arsenal har ikke en plan B og plan A er for dårlig/forutsigbar

 

Det mangler ikke på vilje eller såkalt vinnermentalitet. Problemet er at Arsenal er for dårlig til å forsvare seg og det vises gang på gang på gang på gang på gang. Faktisk hver kamp, selv de matchene de vinner med store sifre. Jamfør Blackpool kampen for litt siden, herrefred. Bare marginer at de ikke kastet bort det som burde blitt 8-0.

 

De offensive spillerne kan ikke klage, man forsvarer seg som et lag, det har ikke Arsenal skjønt. Noen ganger må man bare legge seg ned, kontre med to tre mann og spille litt kjedelig. Tottenham var egentlig under pari i dag imo, men de får så jævlig mye rom fordi bortelaget tømmer seg på kontringene sine. Hva er poenget når man leder 3-1? Målet til Lennon (straffa) er KRIMINELT forsvararbeide!

 

Håper Arsene sitter lenge lenge til. Han må flakse på overgangsvinduet å hente inn en ny Adams eller legendarisk kapteinsmateriale for at det skal bli noe greie på det her. Neste sesong blir ikke en sesong hvor dette laget kan slåss om gullet. Tipper det blir nærmere 90p og jeg er 100% sikker på at bl.a United er vesentlig mye bedre innen den tid.

Endret av Game
Lenke til kommentar

Oppførselen til Wenger vitner helt tydelig om en manager som føler presset på kroppen og selv om han holder maska i intervjuer, i bunn og grunn har mistet troen på at dette laget kan gå hele veien. Han ser jo ut som om han kan få slag hvert øyeblikk på sidelinja og det er helt klart et svakhetstegn. Det er synd å si det men idag framsto Harry Redknapp som den mest avbalanserte, klokeste manageren av de to.

 

Måten han klager til alle rundt ham er også et faresignal. Hver gang det kommer noe som ligner på en avgjørelse som går feil vei går han inn i klage-modus, stående i den samme, hjelpesløse posituren. Det gir dårlige signaler og hever spenningsnivået til spillerne ytterligere, i en match der det strengt tatt er for høyt allerede. Han ser ut som han ligger for døden for tiden, jeg tror denne kollapsen har har tatt hardt innpå seg. Han bygde dette laget har lagt all sin tro bak det, men de fortsetter å drite seg ut når det gjelder. Når han sier han er fornøyd med vår form den siste tiden fordi vi er ubeseiret (!!!) må det begynne å lure på om han har mista helt grepet. Vi er i full gang med å miste andreplassen, og City er ikke langt bak. Med en tredjeplass i år har vi gått tilbake i samtlige turneringer, og det i en sesong Wenger tidligere har uttalt at vi vil se de endelige resultatene av dette prosjektet.

 

Negativiteten du snakker om er en helt naturlig konsekvens av den siste tidens resultater og at vi nok en gang har choket muligheten til å ta et ekstremt etterlengtet ligagull. Som sagt, noe er fundamentalt galt med laget og å ta opp spørsmålene rundt manageren er helt berettiget. Det er oppsiktsvekkende hvor mange som fortsatt tar Wenger nesten blindt i forsvar her i forhold til andre forum og blogger rundt om. Han er en klubblegende men han er ikke fritatt fra kritikk.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Synes Wenger gjør en god jobb i media. Hva skal han egentlig si der? Regner med at det blir tatt internt som alt annet. Det er litt uflaks, litt udyktighet, mangel på rutine og marginer som gjør at det er Arsenal og ikke Manchester United som ligger på 3. plass nå. Greit nok, Wenger er ikke en matchvinner fra benken, men han er eksepsjonell til nettopp det og finne spillere, utvikle spillere og få de til å fungere i systemet. Jeg tror Arsenal vinner ligaen innen de neste tre årene, og jeg tippet dere vel som hovedutfordrer til ligatittelen før denne sesongen. Akkurat nå er det viktig for Wenger å holde motivasjonen til spillerne oppe. Dere kan fortsatt ta ligatittelen. Vi får se hva Wenger gjør i kommende overgangsvindu. Forskjellen mellom United og Arsenal ligger hovedsaklig i rutinen i laget. Vi har spillertyper som har vært med på å vinne trofèer. Vinnertyper som Ryan Giggs og Paul Scholes. Jeg har tro på at Wenger ser at dere mangler et par slike typer i laget, og at de kommer i løpet av sommeren.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Artikkel fra i går, men Fabregas tviler på Wengers strategi.

 

Artikkel fra i dag: Wenger rasende etter Fabregas-intervju.

 

Selvom Fabregas og Wenger sier at journalisten har vridd på det som har blitt sagt, så tror jeg ikke Fabregas er så veldig fornøyd med hvordan tingene er akkurat nå. Som han sier; før kunne han ha en dårlig dag på fotballbanen, men ble "reddet" av at de andre spilte bra. Har Fabregas en dårlig dag nå, så spiller resten av laget ganske dårlig også.

Endret av Torstein
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Forutsett at arsenal fortsetter den linjen de har fulgt de siste åra. Kan jo være på tide med å kjøre ny taktikk. Kan fort forstå de som har gått lei Wenger.

Personlig syns jeg han skal få forstsette en stund til.

Lenke til kommentar

Greit å være pessimist, men det får da være grenser. Dere ligger ápoeng med Chelsea usle 6p bak ligalederen. Det er 5 kamper igjen og en 10 poengs luke ned til 5.plassen hvor Tottenham ligger, som atpåtill skal møte Chelsea, Man City og Liverpool borte... Worst case scenario er 3.plass. City vinner heller ikke resten av kampene sine, langt der i fra.

Lenke til kommentar

Vela starter mot Scum i dag. La oss håpe han har en aldeles fortreffelig dag!

 

0-1! Vela assist! Nydelig av Odemwingie!

 

Vi har forøvrig en leiesoldater tråd :whistle:

 

Men uansett så er det håpløst at dette er kun Vela's første start under Hodgson. Har jo utmerket seg hver bidige gang han har vært på banen for WBA. Ingenting hadde vært mer deilig i dag enn om Vela hadde senket de med et fantastisk mål! :D

Lenke til kommentar

Må jo ha litt aktivet her inne da. :p

 

Etter det jeg har forstått ble Vela benket så ofte pga dårlig fysisk form. Var noe med at musklene hans blir ekstra raskt nedbrutt når han ikke får kamptrening.

 

Haha kanskje litt greit å få opp Highbury tråden ja :p

 

Hørte noe om problemer med fitness jeg også, men hvis det er tilfelle er det jo nesten enda verre at Hodgson ikke har brukt han mtp. at han var fit nok til å starte mot Blackpool under Di Matteo?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...