Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Jeg synes ikke Denilson er god nok atm til å spille så mye som han gjør for oss. Han gjør det jo til tider ganske bra, men det er altfor sjeldent. Er litt usikker på om han kan bli god nok til å fortjene en plass i vår starting XI de kommende årene, for når Cesc er tilbake ser jeg for meg en sentral midtbane med Cesc og Song. Song imponerte i allefall meg veldig mot scums, og jeg ser for meg at han utfyller Cesc defensivt på midtbanen fremover.

Enig i det. Denilson er fortsatt ung og forsvarer ikke en plass i startoppstillingen uke etter uke. Jeg ser heller ikke det virkelig store potensialet i ham. Bra stallfyll, i mine øyne, men Wenger vet bedre enn meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Cardiff, som ikke har spilt en kamp på 16 dager, kommer antakelig til å ha få forandringer i lagoppstillingen fra første kamp. Peter Enckelman er ute etter en kneoperasjon, og Gabor Gyepes er usikker. Michael Chopra, Dimi Konstantopoulos og Quincy Owusu-Abeyie er uaktuelle da de ikke var i stallen da første kamp ble spilt. Personlig tror jeg lagoppstillingen blir slik.

 

Heaton

McNaughton - Johnson - Purse - Kennedy

Burke - Rae - Ledley - Parry

Bothroyd - McCormack

 

Som Cardiff-supporter har jeg et ganske ambivalent forhold til denne kampen, da jeg selvfølgelig helst skulle sett at Cardiff vant alle kamper. Men på en annen side er vi i en posisjon der vi ligger godt an til opprykk (12 poeng opp og 4 kamper til gode på Wolves), og hvis vi nå går videre i FA-cupen risikerer vi å ende opp med 6-7 eller flere hengekamper, som kan tære på kreftene mot slutten av en hektisk sesong, med FA-cupen på toppen av det hele. Når jeg ser trekningen videre til og med kvartfinalene, ser jo det hele skremmende overkommelig ut.

 

Hehe, tviler litt på at de går offensivt ut borte mot oss.

Hvorfor det?

Fordi vi er et soleklart bedre lag enn Cardiff, og bare lag som er like gode som oss eller bedre, har baller til å presse oss tilbake på Emirates.

Vel, Terry Burton er en ringrev som vet sin taktikk. Og han har nok fått med seg at lag som legger seg bakpå mot Arsenal så godt som alltid taper. Hvis Cardiff skal ha noen som helst sjanse til å vinne må vi være offensive.

 

Jeg vil gjerne se Ramsey gjøre en god kamp, at ingen spillere blir skadet, og at Cardiff lider et hederlig ettmålstap etter 90 minutter der vi hadde minst like gode sjanser til å avgjøre som Arsenal.

 

 

EDIT: Så kan vi heller slå dere to ganger neste sesong ;)

Endret av vegardj
Lenke til kommentar

Dæven, vi spiller jo faktisk bra, det er lenge siden det. Ser ikke ut som Cardiff forventa det helt selv heller. Har de rett og slett undervurdert oss? :p

 

Gledelig at Eduardo scorer i sin første kamp for oss fra start siden skaden, jeg unner ham alt godt nå. Bendtner med en gigantmiss, og jeg håper at det setter en liten bulk i hans ego. Hans største problem er at han er en elendig lagspiller. Etter rundt 10 minutter kunne han spille Nasri fri i boksen, men valgte i stedet å gjør det umulige og score selv. Jeg håper for hans del at kommentarene vi leste på SkySports tidligere i dag er feilsitering, for han er langt i fra vår beste spiss. Til og med Ade hadde scoret på den sjansen der.

Endret av iRoman
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor alle svartmaler alt det negative Bendtner gjør!

Synes han har vært god den første omgangen, og det er bare synd han ikke scorte på de to megasjansene.

 

Han gjør veldig mye riktig og vinner en del hodedueller(noe han ikke har gjort så mye av i det siste)

 

La oss håpe på en like god forestilling i andre omgang

Lenke til kommentar

Nja, han hadde en god periode på slutten av forrige sesong. Husker han hadde noen Bergkamp-pasninger i de kampene vi vant 1-0 (husker bare den ene kampen var mot Sunderland). Ellers har han vist noen glimt av potensiale, men jeg tror som sagt at hans største problem er egoen. Han er for kjepphøy og må bli en bedre lagspiller. Akkurat nå ville jeg heller sett Jay Simpson i starting XI før Bendtner. Jeg liker moralen og målbevisstheten til han gutten der.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS

Simpson har jeg såvidt hørt om, men hadde jeg vært Gooner, så hadde jeg ikke vært fornøyd med innsats, holdning eller kvalitetene til Bendtner. Pisser ikke akkurat i buksa når han starter mot oss.

Lenke til kommentar
hadde jeg vært Gooner, så hadde jeg ikke vært fornøyd med innsats, holdning eller kvalitetene til Bendtner.

Synes ikke at det er så mye å si på kvalitetene til Bendtner. Jeg tror at til og med du kan se at de er til stede. Det eneste som plager meg er hans holdninger og innsats. Ser vi ikke noe forbedring på dette planet er det kanskje på tide å selge han. Har hørt at Bayern Münich har siklet etter han i årevis.

 

Nå gikk Eduardo ut. Fantastisk kamp av han, synd at det ikke ble hat trick.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...