Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Tviler på at han blir involvert i førstelagsspill med en gang. Han får nok et par kamper på reservelaget før han kan spille på A-laget. Men gledelige nyheter uten tvil. Ser at Wenger sier at Rosicky er klar etter nyttår. Jævlig trist hva den mannen har gjennomgått. Håper virkelig han tar et van Persie-comeback etter nyttår og holder seg skadefri resten av sesongen. Er det noen som vet hvorfor han har vært ute så lenge? Var det noen komplikasjoner i kneet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja, Rosicky er oppe der i verdensklasse. Dere må se på videoene av en som heter "carpantera11" eller noe på youtube. Broren min elsker Rosicky, favorittspilleren hans, og de videoene har han sett sånn tusenvis av ganger :p skal prøve å finne link!

He was one off mine, until he ditch'd Dortmund :ermm:

 

Haha, one of your 400 players :)

 

 

her er forøvrig channel på youtube av han fyren, tror dere kommer til å like noen av videoene. litt forskjellige enn vanlige youtube videoer, handler mer om kortpasninger og taklinger osv. ganske herlig å se på for meg til og med :)

 

http://www.youtube.com/user/carpentera11

Lenke til kommentar

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1025657

 

Så sosialt som dette forumet nå er blitt, og så mange brukere som går på tvers av tråder, låner andres tråder osv - så er det en ting som er rimelig tydelig.

 

Dette forumet trenger en skravletråd! Og, den skal dere få her og nå smile.gif. Intensjonen er enkel, i denne tråden snakkes det om alle kamper som går, hvordan det går og ikke går med ulike lag, mål som scores osv - altså ALL generell fotballprat som ikke passer inn i ditt eget lags egen tråd!

 

Så, fyr løs, er bare å starte å skrive. Fortsett gjerne på off-topic-samtaler fra de andre trådene om dere ønsker det.

 

Fra og med nå vil skravlingen om FOTBALL flyttes inn dit. Ren skravling og off-topic vil slettes som før.

Setter pris på at dere starter å bruke den tråden der mest mulig - mener dette er et godt tiltak slik at de som vil skravle om fotball generelt kan få lov til det, og de som vil prate om sitt eget fotballag slipper å bla forbi ting som omhandler andre lag og mer sosiale greier!

Lenke til kommentar
Man kan ikke si at Rosicky er illojal. Tvert i mot, spør du meg. Da kan man kalle alle spillere som har gått fra mindre klubber til storlag illojale. Mener du at Nani, Anderson, Evra, van der Sar, Ferdinand, Carrick, Rooney osv er illojale?

Jeg har et jævla strengt "krav" om dette - hvis du ikke har skjønt det enda. ;)

 

Men jeg anser ikke de som Illojale, men ihvertfall ikke som lojale heller. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...