Gå til innhold

Feilbeskrivelse av Gainward AGP Ti4200 128..


Marvil

Anbefalte innlegg

Har kjøpt et Gainward Ti4200 128 skjrmkort av komplett.no som er defekt. Sendte det inn og komplett.no fant visst ingen feil.. :o :o Jeg ringte til dem og fikk beskjed om at feileskrivelsen måtte være feil.. :o Poenget med denne tråden er å finne den beste feilbeskrivelsen til kortet slik at komplett.no greier å finne noe feil.. Pøs på med beskrivelser..!!!!!!! :woot::woot::woot::woot::woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte Gainward Ti4200 64MB da Komplett hadde det som ukens tilbud. Kort tid etter oppstod problemene...

 

Jeg spiller ikke spill, så kortet mitt får nok mindre juling enn andre kort. Men problemet mitt er at PC'en enten henger seg, eller plutselig restarter. Da hender det også noen ganger at hele skjermen blir fyllt av masse farger.

 

Har sendt mail til Komplett for å høre hva som skjer om jeg sender det i retur. Skal også kontakte Gainward for å høre akkurat hvilken kondensator som skal byttes. Jeg jobber med å utvikle kretskort, så da kan jeg sikkert få byttet den selv om Komplett ikke klarer.

Lenke til kommentar

Marvil, får du Pink Screen of Death?

 

For det får ikke jeg... Som regel er det bare at PC'en henger seg, eller rebooter. En sjelden gang i blant kommer det en del farger før POST, men ellers ser jeg ikke noe feil i grafikken. (Men så spiller jeg jo ikke spill heller da...)

 

Kontaktet SSJ hos Komplett.no, men han mente feilen min ikke var den vanlige feilen, siden jeg ikke får PSOD.

 

Kjørte 3DMark2001SE demoen i loop en hel natt, men det hang seg ikke da. Det er som regel bare når skjermbeskytteren står på at det henger seg. Noen andre med liknende erfaring?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kjørte 3DMark2001SE demoen i loop en hel natt, men det hang seg ikke da. Det er som regel bare når skjermbeskytteren står på at det henger seg. Noen andre med liknende erfaring?

 

Ja.

Er aldri noe fast mønster på når kortet klikker. Det kan skje når maskinen botter, altså er i BIOS, det kan skje når maskinen er i hvilemodus, skjermbeskytteren er på.. osv.

La inn nye drivere i går, og det løste litt av problemet. Jeg får PSOD, men det er etter at grafikken er blitt korupt.

Jeg vet ennå ikke om jeg gidder å sende kortet inn til testing, visst jeg får det tilbake og testet OK ...!

Lenke til kommentar

Jeg vurderer også hvorvidt jeg skal sende det inn. Sliter med å finne ut hva som gjør at kortet klikker. I det siste har det bare kræsjet par-tre ganger i uka. Siste gang var for noen dager siden, da jeg surfet på dagbladet.no :shrug: Jeg har også skiftet drivere (fra Detonator 41.09 til Gainward 29.80), og det ser ut til å ha hjulpet litt.

 

Skal ha LAN-party neste helt, så da får det kjørt seg litt av all spillingen....

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har samme problem hos meg. Jeg kjører Win 98 og Win XP på en AMD XP2400+ m/siste NVIDIA Detonator drivere. Symptomer : Skjermen låser seg og fylles med div. mønster alt ettersom. Faktisk er det variasjon i win98 og XP i frekvens på denne feilen der XP er verst. En ting kortet i alle fall ikke tåler er java....de fleste andre ting går bra.

 

Ellers.....når jeg installerer de siste driverene til Nvidia Detonator xp for XP/2000 kommer det opp en melding om at driverne ikke er godkjent for XP og derfor kan forårsake ustabilitet i systemet, men driverne er da for XP duh. Finnes det en god løsning på dette? Geforce drivere kanskje?

Lenke til kommentar

Eg kjøpte gainward gf4 4200xp 128mb for ei veke siden.

 

Eg synest kortet funker helt fint eg, eg spill ut2003 på 1200x1000 og det går helt bra.

 

Da eg spilte unreal 2 på samme nivået jikk det bra helt til det blei massiv skyting, men det regnet eg med da siden det er eit "billig-kort".

 

Husk at det finnes 2 versoner av det kortet... Eit som koster nesten 3000kr og det som eg har som koster litt over 1500kr.

 

Fikk 7600 i 3dmark (6500 i 1200x1000 modus) Ka fikk dere ??????

 

Er det noen som har moddet det det kortet? Kor mye klarte dere før dere fikk "artifacts"?

 

p4 1700

512 SD-Ram !!!!

40gb 7200rpm

gf4 4200xp 128

 

PS: Eg får ikke støttet 8x på min pc pårgunn av røte hovedkort sikkert noen andre og som har det sånt

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...