Gå til innhold

Gitar til PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det går også ann å kjøpe en overgang som gjør PS2 Pluggen om til USB. flere spillforretninger på nettet har disse. har ikke sett (heller ikke leita på vanlige butikker men dem har sikkert mulighet til å bestille)

 

med den overgangen følger det med en enkel driver og et program som du legger inn hvilken knapp den og den knappen på utstyret du kobler til pcen gjør.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Spørs vel om Les Paulen vil funke i Windows, i og med at den er trådløs. Men har man en slik wifi-mottager som man får kjøpt til 360-kontrollene, så funker sikkert det fett, uten at jeg kan si noe sikkert.

 

Ellers er det fortsatt endel forretninger som selger X-plorerne som kom til 360-versjonen av Guitar Hero 2, og de skal funke knallfint. De koster ikke all verden heller mener jeg å huske, en 3-400 kroner eller noe i den dur.

Lenke til kommentar

Som rakanishu har skrevet over her at Xbox 360 gitar funker 100% til pc via usb.. og det skal vel følge med en trådløs dings med gitaren? som man plugger i pcn via usb..?

Jeg går for å kjøpe den gitaren på kokmplett.. og ikke noe mer.. vist jeg må kjøpe en wireless dings til 400kr, så sender jeg tilbake gitaren..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...