Gå til innhold

Systemkrav til Age Of Conan!


Anbefalte innlegg

begynner og lurer på om Funcom har økt kravene med 5-10 ganger mer de siste dagene.

nå er det jo nesten uspilbart her :S

loading tar år og dag nå og spillet henger seg så og si nesten hele tiden, alt i fra 3sekunder il opptil 30 sekunder. og alt i mellom.

forbanna drit. alt funket helt fint før.

 

Da må det være noe rart med pcen din. Jeg har ikke opplevd slike problemer, har heller ikke hørt om noen i guilden/venner som har slike problemer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Spiller uansett i 1680x1050 windowed mode... Blir svimmel/desorientert av høyere oppløsning både på MMORPG og i FPS. 20" er uansett det største man bør bruke om man spiller FPS på noe seriøst nivå, hvis ikke vil bildet bli større enn hva det menneskelige skarpsynet er...

 

Det er noe av det verste tullet jeg har hørt på lenge. Fant du på det nå?

Nei, det er fakta... Er en grun til at de virkelig proffe CSS-spillerne fremdeles spiller på 17-19" CRT, også b.la. på grunn av størrelsen. For min egen del så merket jeg enorm forskjell da jeg gikk ned fra 2560x1600 til 1680x1050 (m/ absolute scaling) i CoD4, plutselig slapp jeg sitte der med flakkende blikk. Så nei det er ikke tull, det er vel heller at du ikke har peil tenker jeg...

 

Edit: Og wow i 2560x1600 er helt grusomt....

Endret av Misantropen
Lenke til kommentar

Altså, det er du som har kommet med en påstand. Da bør du helst kunne bevise den, det holder ikke så si at jeg "ikke har peil". Siden du prater om at det er en magisk grense for "menneskelig skarpsyn" så regner jeg med at dette er vitenskapelig dokumentert? Eller hva?

 

For meg så høres dette ut som det samme våset som de som påstår at mennesket ikke kan se over 30, eller 60 fps. Noe som er tull, og som folk bare sier fordi de "hørte det" et sted. Det bør bli slutt på å spre feilaktige myter. Dokumentasjon takk!

Endret av mad_arab
Lenke til kommentar

Hvis du hadde naturfag på barneskolen, så pleide man teste det... Regnet med at du hadde vært gjennom den biten av pensum nå?

 

Man tester dette med skapt vidvinkelsyn ved å feste blikket rett frem på et punkt, så får man en "assistent" til å skrive en bokstav (tydelig, gjerne trykket, ca 1,5x2cm stor) på en lapp, som du så holder rett ut til siden, men slik at den vender mot deg. NB! Se rett frem - ikke juks (her må assistenten passe på at du ikke flakker med blikket)! Beveg så bokstaven på strak arm sakte inn mot midten (der du stirrer). Legg merke til når du klarte lese hvilken bokstav det var. Hvis mulig mål vinkel eller trianguler. Gjenta på motsatt øye. Skal love deg du ikke klarer lese bokstaven før den er svært nær midten. Kanskje en 10-15 graders vinkel?

 

Alt uten for dette "ser" man siden hjernen fyller det ut fra det den vet om omgivelsene og ved at man beveger blikket. Det som hjernen fyller ut, kan man ikke stole på i dataspill, og da sier det seg at man må beveget blikket mer rundt jo større skjerm en har.

Lenke til kommentar

Bare lurer på om den gamle pc'n min kan kjøre AoC på low. Må bruke den til jeg får den nye som blir midt i sommer eller noe.

 

Cpu: AMD 3.0 Ghz klokket til 3.5 eller noe

 

Ram: 1 gb

 

Skjermkort: Nvidia geforce 6600 gt.

 

Det stod et sted at dette var miniumum for å kjøre AoC på low. Så håper inderlig det ellers må jeg vente en måndte før jeg får spilt. Har ikke så mye annet å gjøre enn å spille og jobbe i sommer.

 

Jeg spilte da Oblivion på maks med dette, plus at jeg brukte texture mods. som gjorde spillet grafikk messig bedre. Spilte da med mellom 40-60 fps. Utenom når jeg lekte meg med mine såkalte supernovas, litt for mye spell effekts førte til at jeg spilte med 10 fps, levbart men surt.

Endret av Vaenas
Lenke til kommentar

Jeg har da testet AoC på min Zepto Znote 6214W med følgende specs:

 

Intel Core 2 Duo T5600 1,83GHz FSB667 2MB Cache

2x Kingston 1 GB 667MHz DDR2

Hitachi 2,5" 80GB S-ATA 5400RPM Travelstar 5K100, 8MB cache

Nvidia Geforce Go7600 512MB

 

Med absolutt alt på lavest har jeg rundt 20 fps på Tortage-øyen. Jeg har ikke prøvd å sette opp grafikken ennå da maskinen min er sendt inn for reparasjon, men det er altså mulig å kjøre spillet med grei ytelse med denne maskinen, selv om det blir verken pent eller spesielt flytende. Jeg kan også nevne at jeg også kjørte Oblivion helt greit med alt på lavest på denne maskinen.

 

Nå går jeg og sikler på Clevo M860TU som etterkommer for min kjære Zepto.

Lenke til kommentar

Dette som er tarantia?

 

tarantia04.jpg

 

 

Isåfall, det hjelper med å skru ned partikkler til å kun bli synlig på 6 meters avstand, da ser du dine effekter og minimalt med andre effekter som tåke som dreper fps en.

 

Også kan du skru ned på view distance.. Sett pixel shader til 2.0 uten skygge og du er godt på vei.

Lenke til kommentar
Jeg har tenkt å kjøpe age of conan PC på komplett.no. Jeg tenkte og konfigurere så det blir billigere. Vilken prosessor, Ram og Skjerm kort trenger man minst for å kjøre Age of Conan på

maks instillinger uten lag.

 

Takker for svar :thumbup:

 

da må du nok ha en sterkere pc enn den

Lenke til kommentar

Merkelige saker, jeg betviler ikke at folk får dårligere ytelse, men jeg har aldri opplevd det. Flyter like fint som det gjorde i begynnelsen hos meg. Må være konflikt mellom AoC og enkelte komponenter, komponenter som sikkert mange av de som får problemer har til felles.

 

E8400, 9800GTX, 4GB Ram, Vista 64-bit er det jeg smertefritt bruker.

Lenke til kommentar

Kan det være noe så enkelt som at det i tillegg til å ikke fungere så bra med visse skjermkort, også gir vidt forskjellig ytelse alt etter hvilken driver (og OS) man bruker? Har ikke spilt på noen dager, men jeg kan jo ta en sjekk. (kjører GTS 512 for tiden + Vista 64)

Endret av Misantropen
Lenke til kommentar
Tviler meeeeget sterkt at du får OVER 10-15 fps på low 0_o

 

Er det flytende nok til å spille? Jeg har lært meg å takle litt dårlig grafikk på denne pc'en, jeg har nesten spilt igjennom mass effect på denne pc'en med lav oppløsning men resten på medium.

 

Den gamer-testen viste at jeg står på minimum, og at det eneste som stryker på recomended er skjermkortet.

Endret av Dimitrij
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...