Surriball Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 I såfall hvordan gjør man det? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 Ja og det finnes flere måter. her er noen oppskrifter jeg fant på nettet: http://middagstips.mega.coop.no/oppskrifter/?opID=8278 http://www.kvinneguiden.no/magasin/mat_og_...ny_uke_32/41803 http://www.toro.no/magasin_wraps_ny/index....oppskrift=14737 Lenke til kommentar
Surriball Skrevet 13. august 2007 Forfatter Del Skrevet 13. august 2007 Hvem tror du er best? smaker best altså.. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 Hvem tror du er best? smaker best altså.. 9269968[/snapback] Hva liker du da? Nå fikk jeg lyst til å lage meg kyllingfilet selv jeg Jeg tenkte jeg bare skulle kutte opp litt fersk sopp, tomater og løk (kanskje gulerøtter og?) og slenge i en ildfast form sammen med noen kyllingfileter som jeg hadde krydret med grillkrydder og olje. Kanskje hive oppi noen små baconbiter for smakens skyld. Jeg liker egentlig ikke å følge oppskrifter selv. Jeg liker mye bedre å eksperimentere med maten og prøve meg frem. Ser bare på oppskrifter for å få en indikasjon på hvor lenge det skal stekes jeg. Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 Jeg liker egentlig ikke å følge oppskrifter selv. Jeg liker mye bedre å eksperimentere med maten og prøve meg frem. Ser bare på oppskrifter for å få en indikasjon på hvor lenge det skal stekes jeg. 9270000[/snapback] Støtter deg der. Mye morsomme å komme opp med egne ting Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 (endret) Snurr baconstrimler rundt kyllingbrystene, sikre herligheten med litt hyssingbondage. Gjerne med ris/poteter, en god salat og soppstuing ved siden av. Putt i ovnen. Stek. Spis. Motta hyllest og jubelbrøl. Edit: pass på at baconstrimlene dekker rundt hele kyllingbrystet slik at ikke brystene tørker ut når de steker i ovnen. Endret 13. august 2007 av Rata101 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 Edit: pass på at baconstrimlene dekker rundt hele kyllingbrystet slik at ikke brystene tørker ut når de steker i ovnen. 9273639[/snapback] Ja det er den største tabben man kan gjøre. Men egentlig synes jeg det er lettere å få maten saftig i ovnen enn i stekepanna Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 13. august 2007 Del Skrevet 13. august 2007 Smarteste dere gjør er å svi av kyllingfileten fort i panna først og så rulle bacon rundt. Da holder all saften seg inne i kyllingen. Hvis du da vel og merke ikke oversteker den så den minner om skosåle isteden for kjøtt. Lenke til kommentar
F.torres Skrevet 14. august 2007 Del Skrevet 14. august 2007 det går fint og steke kyllingfileet i ovnen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå