Superior Skrevet 21. august 2007 Del Skrevet 21. august 2007 Lite som slår pizza origiale og mia pizza når det gjelder smak. Skal man derimot ha mat er det Big One som er tingen. En skikkelig hot pizza er den mest smakløse pizzaen jeg noensinne har spist. Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 21. august 2007 Del Skrevet 21. august 2007 Den pizzaen trådstarter nevner er faktisk genial ligger alltid en 2/3 stk i min fryser.. Ta på hva en selv måtte føle for er genialt!! Ellers så går det i BigOne pizza'ne eller grandiosa kjøttdeig og løk... Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 21. august 2007 Del Skrevet 21. august 2007 Grandiosa Kjøttdeig og Løk, stekt akkurat noen minutter "for lite" slik at ikek bunnen blir hard og osten ikke blir brun. MMMM! Lenke til kommentar
Myst Skrevet 30. august 2007 Del Skrevet 30. august 2007 For meg gjelder det Big One Classic og Grandiosa, men foretrekker BOC fordi den har tjukk bunn og blir godt med pizzakrydder og oregano, og pizzadressing og grillkrydder på toppen etterpå. NAM. Pleide å kjøpe Big One Mexicana, men den selger de ikke mer ser det ut som. Skal prøve pizzaen trådstarter snakker om og. Lenke til kommentar
Whalecore Skrevet 4. november 2007 Del Skrevet 4. november 2007 Frysepizza uten rømmedressing er dødskjedelig. Selv foretrekker jeg Idun's rømmedressing, også tilsetter jeg en del oregano og paprikakrydder. Dette blandes ut i et beger, og du bruker en teskje for å få rømmedressingen ut på pizzaen, du må prøve å få det til sånn at dressingen ligger som en spiral rundt pizzaen. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 4. november 2007 Del Skrevet 4. november 2007 En Skikkelig Hot Pizza er vel den beste frysepizzaen.Smaker bedre enn de fleste resturant pizzaer. Skikkelig hot > alt annet. Lenke til kommentar
WD40 Skrevet 4. november 2007 Del Skrevet 4. november 2007 En skikkelig hot pizza ja, smaker restaurant Lenke til kommentar
RogueAlien Skrevet 4. november 2007 Del Skrevet 4. november 2007 En Grandiosa er grei en gang iblandt men jeg kjøper vanligvis Originale eller Ristorante. Big One har jeg ikke kjøpt på flere år fordi jeg har blitt mer glad i tynn bunn. Men dette med og kjøpe en tynn en med bare tomatsaus og ost for og ha på det man vil ha selv høres kjempe enkelt ut. Det må jeg prøve, hvis ikke jeg bare kjøper en sånn ferdig deig da. Lenke til kommentar
Dimitrij Skrevet 7. november 2007 Del Skrevet 7. november 2007 En Grandiosa er grei en gang iblandt men jeg kjøper vanligvis Originale eller Ristorante. Big One har jeg ikke kjøpt på flere år fordi jeg har blitt mer glad i tynn bunn. Men dette med og kjøpe en tynn en med bare tomatsaus og ost for og ha på det man vil ha selv høres kjempe enkelt ut. Det må jeg prøve, hvis ikke jeg bare kjøper en sånn ferdig deig da. Eller bare lage deigen selv og putte på det du vil av fyll! Ganske gøy og ekstremt digg. Lenke til kommentar
ShaNickolas Skrevet 7. november 2007 Del Skrevet 7. november 2007 Elsket Grandiosa i mange år, men ble lei pappsmaken etterhvert og fant meg for ikke så lenge siden en ny favoritt: Big One Tripple Cheese Saftig og god ostepizza med masse fyll Lenke til kommentar
Morten Porten Skrevet 7. november 2007 Del Skrevet 7. november 2007 Mama mia, ja jeg skal nok prøve slik en Europshopper Margareta pizza ja er veldig uenig med at Big One Restaurante smaker best, jeg synes den minner litt mye om A4 papirark i smaken.. eller kanskje A3. Men det trengs nok litt ekstra fyll, her snakker vi skinke eller peperoni.. 4-5 slike til helgen og litt halo 3 så er vi sikret Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå