Gå til innhold

Beste 19/21" til rundt 10k


erikstein

Anbefalte innlegg

Skal ha meg en crt skjerm (ikke lcd, pågrunn av spilling etc).

 

hvilken burde jeg velge?

 

Den burde ha BNC, og takle 1600x1200@100hz (21") og 1280x1024@100hz (19").

 

Tror ikke jeg vil ha lcd til å spille på ennå, da de ikke er raske nok ennå. Samme hva enn sier, så er fortsatt CRT best til spill :)

 

En ting begge burde ha er flat screen.

 

Noen gode ideer på skjerm??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Vanlige CRT skjermer er ikke så dyre lenger, med mindre du skal ha aller ypperste kvalitet, altså skjermer som leveres med caps etc. Proff skjermene er ofte knalldyre, men så har de god avanse på stedene der de selges også. Men har du så ekstreme krav til skjerm? I så tilfelle, er samspillet mellom farge på vegger osv og belysning i rommet der skjermen skal stå perfekt? Hvis ikke så kan du like godt gå for en "normal" skjerm av god kvalitet.

 

En god 19" synes jeg er Eizo T766 den koster ca 6000.- NEC Multisync FE991SB til kr 3695.- er også en glimrende skjerm etter min mening. Hansol skjermene er også ok, spesielt til prisen 2000.- for 920D Flat. Jeg kjøpte en Hansol i sommer for å ha som reserve mens min gromme skjerm var til service, Hansolen var super til "ingen" pris. Skjønner godt at enkelte kjøper seg et par sånne og kjører dual 19".

 

Ønsker du 21" så liker jeg Eizo T965 til 8320.-, eller Samsung 1100p til 5319.-

 

Du får også 22" fra div merker for mellom 7200 og 8500.

 

Btw så finnes det LCD skjermer som er nokså kjappe og fungerer til spilling. PCworld har en artikkel om akkurat det der.. jeg har papirversjonen, mulig den artikkelen er å finne på websiden til PCworld.

 

Lykke til med skjermjakten.

Lenke til kommentar
var vurdert faktisk.

 

Men siden en del spill ikke takler den oppløsninga som den skjermen "normalt" kjører på, så holder jeg meg til en standar 4:3 skjerm :)

 

Tror jeg blir fornøyd..

 

Å spille med en FW900 er så bra som det overhode kan bli, det garanterer jeg.

 

1600x1200 vil mer eller mindre gi et optimalt bilde på FW900 skjermen hva dagens spill gjelder. Og nye spill som kommer nå fremover vil jo garantert ha mye bedre støtte for svært høye oppløsninger, siden både skjermkort og skjermene blir større og bedre. Siden FW900 skjermen klarer en max oppløsning på 2304x1440 må vel dette være en skjerm for fremtiden, eller? Er jo ikke et eneste skjermkort på markedet enda som støtter en så høy oppøsning.

 

Har selv en FW900 sammen med et 9700 pro kort. Spiller mye, og bilde i både spill og ’2D’ har du ikke sett makan til, det garanterer jeg!

 

Om du ser deg råd til å legge så mye penger ut på en skjerm må du for al del ikke nøle.

Løp og kjøp!

 

Rune.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...