Gå til innhold

Criss Angel - Verdens beste tryllekunstner?


MrL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjenner en som så en annen levitasjon live, og det var absolutt ingen bløff.

Han filmet det med et vanlig digitalt kamera fra HP, kvaliteten var ikke topp men den var ikke redigert(lå enda på kameraet da jeg så det), og det var ingen vaiere eller noe,  han leviterte omtrent 5 meter til høyre, 3 meter i luften, ingenting under seg. Og han fektet med kniver over hodet sitt for å vise at ingenting holdt ham oppe.

Slik levitasjon er ikke mulig. Punktum!

 

Levitasjon er imidlertid et vanlig vanlig triks for illusjonister. Det finnes mange varianter av dette fra den svevende guruen og til den liggende damen man passerer en jernring rundt for å vise at det ikke er noen tråder der. Alt dette er triks og ikke magi.

Jeg er klar over at videoen dere viser her er sannsynligvis fake, men lyset kan bli forklart, dessuten, de andre opptakene fyren viser, hvor er de fra? De er ikke med i videoen. Og at det er skygge og mye lys fra et kamera, og mørkere på et annet har da ingenting med saken å gjøre.

Det har absolutt med saken å gjøre at man har helt forskjellig vær på stedet når man viser video som er tatt fra forskjellige vinkler. Det har også med saken å gjøre at man også ser en rekke andre forskjeller som beviser at videoer som blir presentert som dokumentasjon av en hendelse fra forskjellige vinkler ikke er tatt opp samtidig. Det betyr at selve magien først kom frem i redigeringsrommet.

Lenke til kommentar

Jeg har en venn som så at en tryllekunstner trakk ruter 4 ut av en kortstokk og fikk kortet til å forsvinne i løse luften. Han tok også opp video av dette så det er helt sant at spillkort kan forsvinne i løse luften!

 

Illusjonister som påstår de har magiske eller overnaturlige evner er svindlere. Eksempler på dette er Uri Geller og mange guruer i India.

 

Skuespillere som får til en illusjon ved videoredigering/manipulering og som påstår de er illusjonister er også svindlere. Et eksempel på dette er Criss Angel.

 

Skuespillere som sier at det "bare er film" eller illusjonister som sier det er en illusjon, men det er hemmelig hvordan de gjør, det er derimot ikke svindlere.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar
*Sukke oppgitt*

 

Chris Angel er en bløff.

9278166[/snapback]

 

Jepp.

Alle illusjonister/tryllekunstnere er jo bløffmakere, men å trikse og mikse med video-opptak er ikke mye til illusjon syns jeg.

Tåpelige med å ha (amerikanske) skuespillere som medhjelpere er å høre det evindelige pjattet dems mens "illusjonen" pågår ("Oh, my God!" osv etc.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...