Gå til innhold

Skate demo ute no!


clinton

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt kjedelig og ta turorial'en flere ganger etter hverandre.

Men slik som i THP8 er greit (med tanke på tiden i demoen)

 

 

Er det forresten noen som har linker til filmer fra demoen i HD?

Og med HD mener jeg HD, ikke den lusne videokvaliteten til Gametrailers.com. (digger filmene dems, men ikke kvaliteten)

Endret av Lakus
Lenke til kommentar

Det å skate var som forventet - jævlig rått. Både å se på og å utføre føles det veldig naturlig, digge kontroller, var ikke vanskelig heller som jeg hadde hørt noen si, fikk taket på det med en gang.

 

Demoen var også som forventet, en "liten" park å skate på, med timer, det blir fort kjedelig i lengden, men faen som jeg gleder meg til fullversjon nå, få hele jævla byen å skate på, ahhh....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Fikk omsider lastet ned demoen på morgenkvisten i dag (ble stuck på 44% i går, så da lot jeg det vente til i dag, og fikk ned resten på ca. et kvarter i dag) og spilt i ca. ti minutter før det bar avsted på jobb.

 

Førsteintrykket mitt er egentlig at det er veldig forskjellig fra Tony Hawk-spillene (doh), og at man må riste fra seg alt man kan om latterlige combos. Slet bittelitt med å få inn de triksene jeg håpet på, dette er vel en vanesak, da jeg er altfor unøyaktig med sticken ennå.

 

Grafikken er pen, lydene er gode og spillet har en ganske god atmosfære over seg - eneste jeg reagerte på er at de andre personene man har kontakt med i spillet ser ut som om de har fjes laget i plastelina, noe jeg også synes var tilfelle med Tony Hawk's Project 8.

 

Føler også at spillet tillater en større grad av innlevelse da det skal mye mer til for å naile fete triks enn i Tony Hawk-serien, og at man derfor har grunn til å dra litt ekstra på smilebåndet i det man klarer å lande et fett triks.

 

Spillet later uansett til å være rett opp min gate, og jeg skal nok plukke opp et eksemplar den 14. september. Later til å bli en fin høst det her, med gromspill på løpende bånd i ukene fremover - BioShock til fredag, skate. 14. september og Halo 3 26. september. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...