Gå til innhold

Skate demo ute no!


clinton

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
-Grindinga er også meget tilfredsstillende

9328270[/snapback]

Etter å ha spilt mer må jeg si at det var en liten underdrivelse jeg kom med der, grindinga er innmari stilig. I hvert fall i forhold til slik det var på Tony Hawk. Det føles så mye mer ekte og man må beregne for å treffe railen riktig.

 

Sliter med manualen da, er ikke helt enkelt å sette den etter en flip.

Lenke til kommentar

Har spilt demoen en liten time nå. Må si det er et ganske bra skate spill. Kontrollene er utrolig mye mer avansert enn THPS. Kreves en del trening til å få det til. Om man forventer sinnsyke triks og flere hundre meter med air så er ikke dette spillet for deg.

 

Grafikken og fysikken var ganske bra. Man ser virkelig føttene jobbe om man kjører ned en trapp eller grinder. "Missions" lignet mye på Tony Hawk. Det samme gjorde andre events, men det er jo en bra ting.

 

Har ikke så mye vondt og si bortsett ifra når man faller. Da blir figuren en ragdoll og blir bare liggende som om de har knukket nakken. Ser ikke særlig smart ut når man bare bommet litt med trikset. Demoen har en timer på en halvtime tror jeg. Hvorfor den har blitt plassert der skjønner jeg ikke.

Lenke til kommentar

Da har jeg spillt gjennom demoen, legger litt info i spoiler så det ikke ødelegger for de som vil finne ut hva man får gjøre på egenhånd

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Demoen varer i 1 time, og du har tilgang til en skatepark. Til og begynne med er det en kort tutorial hvor du lærer det grunnleggende, så får du frie tøyler i parken. Herifra virker det som at det er fullversjonen, men med en tidsbegrensning og bare inne i parken, det er forskjellige challenges du kan gjøre, eller du kan skate som du selv vil slik som jeg for det meste gjorde.

 

Måten man gjør triks på er sinnsykt digg, og det ser veldig bra ut. Dette spillet blir bare helt elsk, gleder meg til å få tilgang til den digre byen! :love:

 

Fikk desverre ikke til å laste opp video, da den ikke fikk kontakt med serveren eller noe sånt, sikkert pga stor pågang

Lenke til kommentar
Butkus, kan du fortelle litt om hva man kan gjøre i demoen?

9328854[/snapback]

Edit: Spoiler jeg også sånn i tilfelle:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Man skater rundt i skateparken og tar basic challenges, som går ut på å lære flick it, manual, grab og nollie. I tillegg er det en foto og to video challenges, og til slutt en best trick contest. Videoene velger du selv hvor i parken du vil ta dem opp, så lenge du gjør det du skal gjøre. Selve opptakene har jeg ikke prøvd så mye, men synes ikke det var helt top notch. Litt knotete og ikke så mange kameravinkler (fem tror jeg, som alle var ganske nær skatern), men det går seg nok til når jeg prøver det ytterligere.

 

Det å ta rails og grinds funker veldig bra, ikke noe magnet til railen og ikke noe balance-meter. Går helt fint å bare skli av kanten og skate videre. Man må beregne ollien får å treffe riktig og det føles veldig ekte.

 

Man føler også at man skater i en park sammen med andre, og det hender "ofte" at man kræsjer med noen. Jeg synes også at det ser ganske bra ut, stilige fallmåter og brettet oppfører seg virkelig. Det hender at det blir et sånn rart trippel backflip fall tre meter opp i luften når man kjører inn i noe, men men.

 

Parken er passe stor og ser ut som en park ville gjort i virkeligheten. Demoen er også timed, det er derfor jeg kikker innom her av og til:) Når demoen har time out får man se en trailer fra spillet og litt info. I traileren vises det bl.a at det går an å flippe brettet under railen mens du selv hopper over.

 

Alt i alt veldig positiv og jeg gleder meg til spillet kommer ut. Forhåndsbestilte det i juli en gang, så demoen var ikke avgjørende for min del.

Endret av butkus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...