Gå til innhold

Blizzcon, Diablo 3 og ny exp til World of warcraft


Anbefalte innlegg

Hei all spill entusiaster..

 

Etter som mange sikkert vet er blizzcon rett rundt hjørnet og begyner i ettermiddag/kveld norsk tid, og blizzard har kommet med littt opplsninger om hva som skjer. Det er 2 store annonseringer i år i tillegg til SC2 (starcraft 2), Blizzard har et eget team som er kalt Team 3 intill videre. Det består av 40 man (altså et ganske digert team), noe som betyr at det er noe DIGERT som kommer.

 

 

Quote fra Blizzard.com

Hot Job – Lead 3D Environment Artist

Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments.

 

Med en sånn jobb annonse kan de jo "pirre" en god del diablo fan. hvorfor skulle de ikke trekke opp blant annet world of warcraft, Starcraft i en sånn jobb annonse?.. man kan lure: )

 

Blizzard har også kommet med ligne uttalelser ang en ny World of warcraft exp.

hvor blant annet Arthas fra WC3(warcraft 3) skal komme, som en boss, ifølge blizzard er ikke lvl 70 sterke nok til å klare å ta han, så derfor kan man vente seg en ny lvl cap (80?) la oss bare håpe at det ikke er så lett som 60-70 som 70-80, så det tar litt lengere enn noen få dager før folk er top lvl igjen.

 

 

Vi får bare håpe å vente noen timer til, i følge timeplanen til Blizzcon er eneste tiden de har til å annonsere Diablo3 rett etter dørene åpner, da har de en 2,5timers "hull" men som sagt, blizzard har overasket før, så at det kan komme senere er også en mulighet: P

 

 

Info fra:

http://www.blizzard.com

http://www.diablo3.com

http://www.blizzcon.com

diverse forum.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Gleder meg til det starter. Håper inderlig de annonserer Diablo 3. Har så skikkelig lyst på det nå.

 

Blir veldig skuffet, hvis ikke det blir annonsert. Har ventet på det lenge nå.

Lenke til kommentar

Ja team 3 jobbet med et nytt spill og det var ikke noe starcraft eller warcraft relatert visstnok. Så da blir det enten diablo eller en ny franchise. Enn om de plukker opp tidligere IP som Blackthorne eller Rock N Roll Racing... tvilsomt.

 

I lys av denne historien på gamer.no:

http://gamer.no/nyhet/pc/wow-utvidelse_paa...onvention/41735

 

Så kan man kanskje supplere på litt mer rykter ;) :

http://www.curse.com/articles/details/2555/

 

Blizzard pleier også være litt "subtle" med hints, ta en titt på http://www.blizzard.com/blizzcon07/merchandise.shtml og se på Blizzcon poster. Man har WoW og Starcraft 2 representert ihvertfall. Men stooor diablo - liknende demon på toppen? En tilfeldighet? kanskje...

 

Igjen, bare spekulasjoner.

 

Så får man da se hva Blizzard disker opp med over helga.

Endret av LordjOX
Lenke til kommentar

Jeg tviler egentlig på at det blir Diablo 3, siden de fleste "core" folkene bak Diablo serien har startet for seg selv (Flagship) og jobber med Hellgate: London for tiden.

Jeg mener også at Blizzard tidligere har sakt at det vil være noe helt nytt.

 

At blizzard har sakt at de har tenkt å slippe ekspansjoner regelmessig er jo ingen hemlighet men, det er ingen som har vist noe om neste intill noen dager siden, det eneste som er så og si 100% sikkert er vel at tittelen på ekspansjonen har navnet "Wrath of the Lich King".

Det er også noe flere rykter om ekspansjonen, kan leses på www.worldofraids.com

Endret av Banandan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...