Gå til innhold

Studenttilbud på PC, noen bedre?


Anbefalte innlegg

Hei, dama mi skal begynne å studere til høsten, og trenger i den anledning en bærbar pc. Gjennom Ntnu får vi tilbud på bærbar pc: link. Selv synes jeg dette er et ypperlig tilbud, i.o.m at man får gratis oppdateringer, og eventuelle maskinfeil blir reparert gratis, så vidt jeg har forstått. Dette virker så mye mer lettvint enn å kanskje måtte sende avgårde pc'en og vente i lang tid på å få den tilbake, ved eventuelle feil.

 

Selv vil jeg anbefale denne, men kan det finnes noen bedre tilbud med tanke på maskinytelse? Budsjett på 10000.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Maskina er ypperlig til kontor/ skolearbeid med ok ytelse og bra byggekvalitet. At det følger med en meget kvalifisert programpakke samt 3 års garanti er et ytterligende pluss. Har ikke dama behov for det aller ypperste av ytelse (den yter for all del bra, men ikke i toppsijktet) kan du ikke få et mye bedre kjøp mener jeg.

Lenke til kommentar

Jeg har også drevet og lett etter bærbar i sommer med rimelig strenge krav. Lå an til en T61 @ ~13k, til jeg endelig fikk sjekket denne..

 

Ganske sikker på at den er en sikker vinner dersom du ikke trenger den råeste spillytelsen (eller prosessor).

 

Er det noen spesielle minuser folk kjenner til med denne maskinen?

 

Virker som den har ok: CPU, skjermkort

Virker som den har bra: Batteri, skjerm & oppløsning, størrelse & vekt (fin 14"), programvare (endelig blir jeg lovlydig(ish)), harddisk, minne og ikke minst pris!

Lenke til kommentar

En rekke andre produsenter gir tilbud. Lenovo har f.eks. en rekke forskjellige avtaler som medfører relativt betydelige rabatter på kjøp av pc. Jeg kom under en slik avtale og kjøpte en T61 til i overkant av kr. 13.500,- med følgende specs: ThinkPad T61 Core2Duo T7500(2,2GHz), 1GB ram, 120GB, 14.1-in WXGA+ TFT(1440x900), Intel Wireless WiFi 4965AGN, nVidia Quadro NVS 140M, DVD Recordable, BT, Fingeravleser, 6 cell battery, engelsk Windows Vista Business 32, IEEE 1394, Smart Card Reader.

 

Jeg vet at Lenovo har lignende avtaler med skoler, men kan ikke si hvilke og hvor gode tilbudene er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...