Gå til innhold

er denne kraftig nok?


Prog_Kick

Anbefalte innlegg

hei.Jeg har en Taisol GK760 med original vifte.Det jeg lurer på er om denne vifta er kraftig nok for å kjøle min 1 ghz T-bird ?

Vifta er Papst vifte, 33m³/time, 12 dB(A)

m/3-pins molexkontakt

Jeg hater ALL støy :smile:

er denne vifta nok? eller må jeg kjøpe meg den papst vifta som bråker hele 19 db ? :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han snakker ikke om originalvifta, men en Papstvifte. MP anbefalte meg den som støyer 19dB på en Taisol CKG742 som skulle kjøle en Duron 800.

 

Men du kan kjøpe 80mm vifte som støyer 12dB og feste på med fanadapter. Da får du støysvak og god kjøling :smile:

Lenke til kommentar

Ja,Takk.Det var det jeg lurte på om den papst vifta er kraftig nok til å kjøle t-birden min.Men siden den bare bråker 12db så lurte jeg på om den klarte å flytte nok luft,selv om den er 80 mm istedenfor de standard 60mm viftene.Jeg er SÅ lei av den irriterende lyden fra Taisol Vifta på HELE 32 db som JEG synes er mye når den står på 24 t i døgnet + at jeg sover i samme rommet og den står bare en meter i fra senga :smile:

Lenke til kommentar

Ja... Jeg har nu en Taisol CGK 760 som har kjølt ned en T-Bird på 1,4 GHz ! Med den originale vifte... ganske effektivt. Poenget er at selve RIBBA er sykt godt lagd og den kjøler veldig bra. Så det ikke vits i å oppgradere til en vifte som både koster litt penger og bråker mer...

 

Nå bruker jeg den på min Athlon XP 1700+

Lenke til kommentar

Sørg nå bare for at det ikke er noe annet i maskinen som bråker like mye! Northbridge-kjøleren, gpu-kjøleren el. kan bråke en god del, så det hjelper ikke å bare bytte vifte på Taisolen. Gå for 19db vifta! Fjern det orginale festet, og finn en måte å feste vifta på kjøleribba. Da oppnår du mye bedre resultater enn ved å bruke en funnel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...