Gå til innhold

Amotor: Saab inn i 4x4-verden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det nye designet på 9-3 har fått krass kritikk i flere tester, noe jeg ikke kan forstå. Personlig synes jeg nye 9-3 er den vakreste (og også tøffeste) i sin klasse.

 

Design-messig er det den første bilen som kan ta opp kampen mot alfa 159, synes nå jeg  :)

9199016[/snapback]

 

 

Krass kritikk er ikke det inntrykket jeg har fått. Noen mener SAAB har vært for forsiktig, mens andre sier det er helt greit.

Personlig kunne jeg ikke siklet mer etter en bil enn nye 9-3. Nye Volvo V70 blir nesten stygg i forhold :D Er meget fornøyd med den nye look'en. Tror SAAB går en lys fremtid i møte.

 

Hadde jeg bare hatt penger....

 

PS. Grattis Chrisjs med ny 9-3 :thumbup:

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Kan bli interessant med 4-hjulstrekk. Det krever dog at Saab kommer på banen med motoralternativer som ikke blir kvelt av norske avgifter. 1.9 dieselen finnes jo i 120, 150 og 180 hk utgave, vil tro at alle disse vil gjøre jobben.

 

BTW, fruen fikk nettopp hjem sin nye `08 9-3 SC Vector Active. Synes designet er vellykket, min `07 SS rødmer litt når den står ved siden.

:)

 

EDIT: Og ja, jeg er klar over at dette er en brukbar bump.

:innocent:

Endret av Muffinman
Lenke til kommentar
BTW, fruen fikk nettopp hjem sin nye `08 9-3 SC Vector Active. Synes designet er vellykket, min `07 SS rødmer litt når den står ved siden.

:)

 

Har kona bedre bil en deg ? :)

 

Fruen i huset skal kjøpe seg SAAB 9-4x når den kommer på markedet. Det automatiserte skyvbare bagasjeromsgulvet er jo smart til barnevogn og lignende.

eLSD er jo også spennende. Håper systemet blir bedre en Haldex 3.

Lenke til kommentar
Kan bli interessant med 4-hjulstrekk. Det krever dog at Saab kommer på banen med motoralternativer som ikke blir kvelt av norske avgifter.

 

Kan ikke fatte og begripe at de fremdeles ikke har annonsert XWD for de andre motoralternativene... Det er jo dette folk sitter på gjerdet og venter på - en Saab 9-3 SportCombi 2,0T Biopower XWD, for eksempel. Ok, jeg sitter i hvert fall og venter. De har teknologien, hvorfor ikke få den ut til folket?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...