Gå til innhold

Forskjellen på 25 min. grøt og 5 min. grøt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Et hett tips til dere som ikke gidder å lage 1 times-grøten:

 

Kok opp og skru ned til det bare bobler litt forsiktig og sett hele greien inn i stekeovnen. Da ordner den seg selv i løpet av et par timer.

9205345[/snapback]

 

Det kalles "dyne-grøt". Før i tiden pleide man å pakke panna inn i avispapir og der etter i en dyne (nå brukes ovn), derav navnet "dyne-grøt". :p

 

 

 

...Ting en ikke trenger å vite....

Lenke til kommentar
Jeg har alltid likt å ha en stor kladd rømme oppi risgrøt. En halv boks f.eks. Får litt syrlig smak og det gjør konsistensen litt annerledes også.

9205367[/snapback]

 

Det skal jeg prøve :)

Selv så liker jeg å ha melk i grøten når den står servert på bordet.

Da blir ikke grøten så varm og det smaker bedre også.

Lenke til kommentar
Jeg har alltid likt å ha en stor kladd rømme oppi risgrøt. En halv boks f.eks. Får litt syrlig smak og det gjør konsistensen litt annerledes også.

Rømme i risgrøt er jævlig godt. Jo mer, jo bedre. :)

 

Julegrøten som mora mi lager er med at par bokser seterrømme. :) Den er god den.

 

Forøvrig synes jeg ikke grøten blir så veldig godt om man følger tida på pakka. Kok 25-minuttersgrøten i en time, så blir den god.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...