T homas Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Ja fjordland sin er faktisk ganske god, men jeg syns det er litt mye vanilje i risengrynsgrøten. Lenke til kommentar
jeg_lyver_mye Skrevet 4. august 2007 Forfatter Del Skrevet 4. august 2007 Det var en veldig god grøt! Men å stå å røre i 25 minutter... da ble jeg sliten! Men det er kanskje verdt det? Egentlig smakte den ikke så annerledes. Men god god. Lenke til kommentar
2ball_ Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Et hett tips til dere som ikke gidder å lage 1 times-grøten: Kok opp og skru ned til det bare bobler litt forsiktig og sett hele greien inn i stekeovnen. Da ordner den seg selv i løpet av et par timer. 9205345[/snapback] Det kalles "dyne-grøt". Før i tiden pleide man å pakke panna inn i avispapir og der etter i en dyne (nå brukes ovn), derav navnet "dyne-grøt". ...Ting en ikke trenger å vite.... Lenke til kommentar
Ingeniørstudent Skrevet 9. august 2007 Del Skrevet 9. august 2007 Jeg har alltid likt å ha en stor kladd rømme oppi risgrøt. En halv boks f.eks. Får litt syrlig smak og det gjør konsistensen litt annerledes også. 9205367[/snapback] Det skal jeg prøve Selv så liker jeg å ha melk i grøten når den står servert på bordet. Da blir ikke grøten så varm og det smaker bedre også. Lenke til kommentar
Endre Skrevet 9. august 2007 Del Skrevet 9. august 2007 Jeg har alltid likt å ha en stor kladd rømme oppi risgrøt. En halv boks f.eks. Får litt syrlig smak og det gjør konsistensen litt annerledes også. Rømme i risgrøt er jævlig godt. Jo mer, jo bedre. Julegrøten som mora mi lager er med at par bokser seterrømme. Den er god den. Forøvrig synes jeg ikke grøten blir så veldig godt om man følger tida på pakka. Kok 25-minuttersgrøten i en time, så blir den god. Lenke til kommentar
fredericSpur Skrevet 6. november 2007 Del Skrevet 6. november 2007 Den beste grøten er den som står og koker i over en time Lenke til kommentar
Islanbadsj Skrevet 6. november 2007 Del Skrevet 6. november 2007 Husker at grøten vi fikk på skolen ved juletider aldri smakte godt. Hva de gjorde for å få den så utrolig ekkel, aner jeg ikke. Sånn kondomgrøt? Kommer i plastikkposer, så er det bare til å varme den. Ikke akkurat det beste som finnes av grøt... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå