Gå til innhold

World of Warcraft : Wrath of the Lich King


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var vel litt voldsomt å gi ut ny ekspansjon og nytt levelcap etter bare et år vel? Håper de drøyer litt lengre enn som så, ellers er det jo ikke mye vits å kave med rep/gear for level 70 folk frem mot nyttår da...

 

Jeg håper uansett at Blizzard velger å beholde noe fra level 70 opp mot level 80, for eksempel at rep med alle TBC faksjonene faktisk har noe å si. Blir for dumt at alle de som har jobbet og blitt exalted med diverse faksjoner ikke får noe igjen for det. Håper de legger ut level 80 gear hos reputation vendors slik at de som har jobbet hardt i TBC får noe igjen for det ihvertfall...

Lenke til kommentar
Håper de legger ut level 80 gear hos reputation vendors slik at de som har jobbet hardt i TBC får noe igjen for det ihvertfall...

9216760[/snapback]

 

Nå har jeg startet helt på nytt igjen, men det høres ut som en mulighet som ikke ville være urettferdig. Da vil man jo kunne få litt igjen for all den driten man har gått gjennom med repgrinding.

 

Et godt forslag :)

Lenke til kommentar

Tanken på fantasy-Norsk landskap (dagens Norge er for kjedelig for spill) og vikinger er omtrent orgasmisk i mine øyne. Jeg har sett videoen og jeg falt pladask for landskapet og arkitekturen.

 

OG ja.....plz Blizzard...la loren følge med...Det r viktig at vi som har spilt siden release ser at den gamle verden tilpasser seg og går fremover. Nå har magikerne som jobber med å bygge opp igjen dalaran holdt på i mange år...helt siden release. Nå skjer det endelig noe vi kan se:) Slike ting er viktig...for da føler man at spilelt ikke er statisk, men dynamisk slik den ekte verden er:) Man får da påfølgende mer innlevelse:)

Lenke til kommentar

Vikingnaturen (teit ord, men la det gå) ser herlig ut synes jeg, og det er noe jeg har ønsket meg i flere spill egentlig. Kan ikke vente til å gå, løpe, ri og fly rundt i denne verdenen, for den passer meg virkelig mye bedre enn de fleste områdene i Outlands. For meg vil i alle fall Outlands være noe jeg ønsker å bli ferdig med asap når jeg får muligheten til å gå beyond level 70 :-)

Lenke til kommentar

VELDIG enig med deg angående outland....syntes naturen der er for absurd...klarer ikke "leve meg inn" i den i grunnen. Jeg føler liksom at jeg er i outland bare for å skaffe gear osv..utvikle meg selv...Men tar meg selv i og søke tilbake til den gamle og "vanlige" verden...kjørte gnomeregan her forleden som lvl 70 warrior..bare for å kunne legitimere å reise tilbake til azeroth:)

 

Jeg håper dem sletter hele outland når Northrend kommer:) Dem kunne forklart det slik...Portalen blir stengt...Rasene fra Azeroth har slått burning crusade tilbake der....dem redder ut dem som vil...men draenor er en ødelagt verden som vil bli forlatt for godt. Nå må kreftene og armene samles om å slå til mot arthas

Lenke til kommentar

det som er faktum er at alt etter Lich king vil være obsolete.

Slik var det med den første ekspansion, slik vil det også være med den andre.

 

Grunnen til dette er at Blizzard ønsker å tjene penger, å de tjener ikke penger om ikke utstyret fått fra rep, quests, raids, instances, osv. i WotLK ikke overgår det i BC.

 

Om utstyret i BC er vel så bra, gidder ikke folk kjøpe WoW: WotLK.

så brutalt er det.

 

 

edit: liten skriveleif :hrm:

Endret av Xanitra
Lenke til kommentar

Det er greit å ha pløyd gjennom Outlands en gang før Wrath of the Lich King slippes, men som du selv sier, naturen der blir litt for absurd for min del. Flyvende øyer midt i ingenting, dystert landskap all over the place (med unntak av Nagrand) og litt for mye verdensrom-følelse for min smak.

 

Nå vender vi tilbake til den middelalderske stilen kan det se ut som, og det er flott. Å slette Outlands hadde vel aldri hendt, men det hadde nok ikke vært så mange som hadde klaget ^^

 

Angående det å dra tilbake til Azeroth er jeg enig med deg. Da jeg fortsatt hadde kontroll over min level 70 character var jeg langt oftere i Azeroth enn i Outlands.

 

En "bekymring" jeg har er stats på utstyret. Som noen har nevnt tidligere vil det jo bli vanlig med bortimot 10 000hp og enda mer mana hvis Blizzard følger denne stilen. Synes det nesten blir litt mye, men det blir vel også eneste måten å kunne forbedre utstyret på.

Lenke til kommentar

Hmm. Jeg tror nok ikke jeg hadde klart meg uten å kunne dra til Zangarmarsh og vandre rundt som på syre.

Nagrand kunne jeg vært foruten. Don't mind if I do, men Zangarmarsh hadde vært kjipt å miste muligheten til å daffe rundt i.

 

Zangar er vel det eneste stedet som skikkelig har falt for meg siden min første teleport til Moonglade eller min første tur til Plaguelands i lvl 30 way back in them good, ol' days...

Lenke til kommentar

jada..jeg tror ikke outland forsvinner i grunnen:) Det var mer ønsketekning fra min side og konseptet med at man hadde lukken portalen for godt hadde passet fint inn i en slags rollespill sammenheng...og dette med at spillet (wow-verden) er dynamisk og ikke statisk:)

 

Men jeg skjønner at noen liker outland og det respekterer jeg.

Lenke til kommentar

Fikk mail fra playx i dag :ph34r:

 

Releasedato er ennå ikke bekreftet, men vi har fått indikasjoner på at den skal komme før jul.

 

Gamezone kom med følgende:

 

World of WarCraft: Wrath of the Lich King slippes fredag 29 februar, 2008. Forhåndsbestill din kopi allerede i dag!

 

:ph34r:

 

 

Synes det er litt vel tidlig jeg da men :p

Lenke til kommentar
Jul hadde vært ypperlig :D

Jeg vil ha level 80, Death Knight og nye områder så fort som mulig jeg da :)

 

Sikkert fordi jeg aldri har vært noen hardcore gamer, eller raidet osv for det beste utstyret og sånt. Jeg syntes det er mest morsomt å gå opp level jeg da :)

9219023[/snapback]

 

Enig, det er å gjøre quest's å rundt å oppdage nye spennende plasser som er morro synes jeg. Dem som spiller bare for å ha bedre utstyr en andre kommer til å bli meget skuffet så lenge dem spiller et mmorpg spill....synes nesten litt synd på stakkarene. Hehe!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...