Gå til innhold

Sony saksøkt igjen (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men hva er vitsen med å betale 50 millioner i advokatutgifter og bruke utallige arbeidstimer i retten for å knuse dem og ikke få noe ut av det når de kan bruke 25 millioner på en settlement for å få saken ut av verden? Utfallet blir det samme, men det ene er utrolig mye billigere enn det andre.

Lenke til kommentar

Hvis de vinner, hvorfor tror du det vil ta lengere tid før noen prøver seg igjen? Det er ikke som om bittesmå selskaper taper penger på sånne søksmål der borte. Det er bare de store selskapene som blir saksøkt som bruker penger på dyre advokater og sånt, og det er ikke som om Sony kan saksøke tilbake for bortkastet tid og penger.

 

Man prøver å unngå slike patenttroll, men mange har funnet ut at det ofte er billigere å betale seg ut for å slippe mange lange rettsaker. Denne saken er ikke på noen måte unik, det er mange som sitter med lassevis av patenter ene og alene for å kjøre prosesser som denne.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Greit at det tar lang tid å forbrede et søksmål, men jeg liker at folk som saksøker konsollprodusenter venter til de har fått dyttet ut et par millioner konsoller for å forsøke å cashe inn mer spenn.

 

Uansett, fat fucking chance for at de klarer å få Sony til å destruere alle maskinene de har laget med Cell.

Lenke til kommentar

Teknologien de påstår å ha patent på, har eksistert i svært lang tid og blir brukt av en hel drøss store selskaper, og de har egne patenter som regel.

 

Eneste grunnen til at de går etter Sony og ikke IBM f.eks, er at at Sony har vært i rettsaker før og betalt ut penger før. IBM ville nok ha sørget for å forsinke en rettsak i sju lange og sju breie, i tillegg til å, med rette, påpeke at PPC ikke har en dritt å gå på, og dette passer jo ikke for slike patenttroll som vil ha raske penger så fort som mulig.

Lenke til kommentar
Hahahahaha, de vil faktisk ha alle PS3 destruert? Lykke til ^^

9179385[/snapback]

 

Da må vel hundrevis av PlayStation3 tilbakekalles? :whistle:

9190755[/snapback]

 

mer like :p 4 millioner eller noe!:p Ikke f om den her saken holder i retten uansett. ps3 kommer til og leve videre, lenge.=) get used to it

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...