Gå til innhold

nytt headsett - anbefalinger?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvor skal du kjøpe da? Må innrømme jeg ikke har en anelse hva de har av kjeder i indre Sogn :p

9168556[/snapback]

 

I Indre Sogn har vi elkjøp, mobildata, euronics.. ikke det store for å si det sånn.. :)

 

men har da muligheter til å bestille fra nettet da selfølgelig :thumbup:

Lenke til kommentar

Tror han har tatt poenget nå ;)

 

De AKG'ene virka gode men tenker alltid at man får det man betaler for så er skeptisk til at de er på høyde med PX 100. Men vil man ha noe billig og greit er de nok helt ok.

 

EDIT: Creative HQ-1700 er en av de bedre i sin prisklasse,god lyd og slipper ikke ut alt for mye lyd så du kan spille litt høyere. Koss UR40 skal være godt likt blant de som liker Porta Pro men vil ha litt mer av det samme.

Endret av DanielL
Lenke til kommentar

La til noen flere tips i den tidligere posten for å ikke ende med dobbelpost ;) Men ja,er bra å tenke litt over hvor mye man legger i det.

 

Men jeg har hørt flere historier om folk som har betalt over 1000 kr og likevel endt opp med problemer etter kort tid så pris er ikke alltid et kvalitetstegn.

Lenke til kommentar

Sennheiser HD555 :D Har disse selv, og hører på bare rock, og metall etc, og må si at lyden er strålende. Bassen er akkurat passe, kjapp og stram som passer til rock. Disse er ikke lukket, så de lekker litt lyd, men hva har det å si når lydkvaliteten er topp. :) Det er litt dyrere enn 500kr, men verdt det.

LLIINNKK!!

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

Spørs om de er beregnet til portabel bruk da. Med 1/4"-plugg og 120 ohm impedans, er det åpenbart at de ikke stiller i samme klasse som PortaPro og andre bærbare hodetelefoner. De er nok for tunge til å bli drevet av de fleste bærbare spillere, og det er fælt tungvint å bære rundt på en bærbar hodetelefonforsterker, som legger til 500kr til. Dessuten er de åpne.

(Men det skal sies at jeg har hørt mye positivt om HD555 fra andre kilder, så for lytting hjemme i godstolen, er de nok supre.)

 

Forøvrig er K24P og K26P så mistenkelig billig fordi det er en utgående modell (AKG bytter litt om på farger og modellnavn for tiden).

 

Mitt forslag er for øvrig AKG K518DJ, som for tiden kan fås til rett under 500kr inkl. frakt fra CDON.

https://www.cdon.com/product.phtml?prod=656725

Endret av Dradd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...