Gå til innhold

spørsmål om guild wars...


Anbefalte innlegg

Du har altså kommet deg vekk fra starter øya og til The Marketplace/Kaineng Center? Fastlandet i Cantha er begregnet for lvl 20, så du er nok litt tidlig ute.

9228008[/snapback]

 

Muligens er det ment på lvl20 folk, men når man først har kommet til kaineng får man såpass mye experience at man fort kommer i lvl20.

 

På min karakter nr.4 kom jeg til kaineng i rundt level 10, brukte under 3 timer på å komme opp i level20.

 

Det er også mange enkle quests i kaineng, og lærer mann seg bakgatene trenger man nesten ikke slåss for å klare flesteparten av questa heller(bare ikke ta missiona da de er veldig harde).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stort sett får man 3k exp pr. quest, så det går rimelig kjapt ja. Et lite triks hvis man er lav lvl er å sende henchmen inn for å sloss, og selv trekke seg litt tilbake (target en mob, Ctrl + Spacebar for å sende henchies inn, bli stående selv.)

 

Når det gjelder Shing Jea island, så er det en fordel å gjøre alle secondary profession questene (til alle professions altså) før man velger. Får en del lvls bare av det i seg selv. Bare et tips til folk.

Lenke til kommentar
Det er ikke vanskelig å finne folk som er i din spillergruppe i Guild Wars, der finnes alltid noen mennesker der som er interesserte i å spille litt nå og da.

 

Det som gjorde at jeg ble stor fan (jeg begynte med prophecies, ikke lenge etter at det ble gitt ut), var blant annet læringskurven, at det ikke tar lang tid å bli godt kjent med spillet og mekanikken som trengs for å bli god. I tillegg var oppdragene langt mer spennende enn de du finner i mer standard masse-online-spill, du blir faktisk overrasket over hvor fort questene går (i motsetning til en del quests i en del andre spill),

 

Nå driver jeg ikke anti-WoW-policy, for jeg digger det spillet også, men Guild Wars er perfekt for meg når jeg ikke er i WoW-humør; de er to helt forskjellige spill innenfor samme sjanger...

 

Du merker fort om noen er gode i GW; du når fort lvl 20, du skaffer deg raskt et stort skill-arsenal, du finner de farligste våpenene, du har egentlig alt du trenger innen få spilletimer - du har til og med peiling på det meste innen kort tid - men prøv da å møte en fyr i PvP som har akkurat samme stats som deg, men som har spilt litt mer.... Alt du gjør etter de få timene du bruker for å nå max lvl/stats/gear er å raffinere spillestilen din, kampteknikken din, møte folk og eventuelt bruke tid på å kjempe deg til de kuleste antrekkene.

 

 

Tiden du bruker på grinding hjelper ingenting etter lvl 20 annet enn til å kanskje skaffe deg et spesielt skin for din våpenklasse (som kun er estetisk). Max lvl i Guild Wars betyr bare at treningen din er over; tiden er inne for å spille SKIKKELIGE missions og virkelig utfordrende PvP!

 

Ikke bli redd for nivået blant spillerne der ute; alt de har gjort er å øve seg  og perfeksjonert mulighetene de har til rådighet. Og de har i hvert fall ikke kjøpt seg inn i spillet via eBay - da blir de eid.... :D

9223290[/snapback]

 

 

Er på en måte en én-manns hær. Hsuker jeg soloa dungeons og masse sånt.

Lenke til kommentar
Ville ikke starte ny tråd så vil bare spør her: Hvordan bli Dervish og Assasin? går d ann? er jo ikke assassin trainers i nightfall?

9228319[/snapback]

 

Du kan bare bli assassin i cantha (factions) og Dervish bare i Elona (Nightfall).

9228337[/snapback]

 

Man må starte med dervish i nightfall, så ta båten til cantha og bli 'Weh no Su'(Naphui Quarter mission) For så å snakke med Senji.

 

Forsåvidt kan det være kjekt og bli venner med F10-knappen nå.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei!

Vi er to karer som skal begynne å spille Guild Wars. Har et par spørsmål.

Erling

Jeg har noen spørsmål angående Guild Wars som jeg skulle likt å vite svaret på. Får det i måren og kunne trenge litt starthjelp!:

 

-Jeg vill være Ranger eller Munk, og fant to guider om rangere, er dette gode builder?:

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/E_Rodgorts_Ranger

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/any_Barraging_Marksman

 

- Hvordan er Paragon i spillet? Er den god, vill jeg være det også.

- Er det noen norske guilder i spillet, som bare er for nordmenn?

- Er det noen her jeg kan legge til online å få litt hjelp? Ikke penger, men råd.

 

Rune

jeg har et par spørsmål jeg også:

- Jeg vill være elementalist og lurer på hva element som gjør mest damage. Eller kommer det an på hvilken type monster du angriper?

- Passer munk godt sammen med elementalist?

 

Tusen takk for all hjelp! :thumbup:

Lenke til kommentar

om du skal spille paragon så må du spille nightfall, det er eneste versjonen der den er tilgjengelig.

 

tror det er noen norske guilder der ute, men usikker på om de er noe aktive.

 

elementalist er (var i alle fall) best om du gikk for fire.

 

en monk er altid bra, men det er viktig at du er god til å spille det. på de hardeste oppdraga er det lurt med 2 monker på laget.

 

gode monker blir fort populære

Lenke til kommentar

Jeg vil absolutt anbefale å eksperimentere med skills, og prøve ut mange forskjellige kombinasjoner for å se hva som funker for nettopp deg. Du lærer mye mer av det enn å bare kopiere en build (selv om det selvsagt kan være gode builds i seg selv). Det er heller ikke sånn at en build er best, kommer helt an på hva man skal gjøre med den.

 

Enkelte builds har skills hvor man må ha kommet ganske langt for å få tak i de også, så begynn med skills du får tak i fra trainer etc. og lær deg å bruke de først og fremst.

Lenke til kommentar
Guildwars er teamplay. Du er IKKE en enmannshær. I et lag finnes det noen defansive, noen offensive, og noen tullinger som ikke har forstått spillet enda (jeg gjentar, du er IKKE en enmannshær).

 

 

Må bare svare på denne. Jo, faktisk, har soloet omtrent hele tyria med warrior, og snart hele Elona med 55hp/Vengeful Rit/Warr.

Factions var bare møkk så det droppa jeg :!:

 

Så jo, en enmannshær etterhvert ;)

Endret av Bzerkr
Lenke til kommentar
Soloet _hele_ Tyria?

9377899[/snapback]

 

Jepp, alle områder som er mulig og verdt det. Ellers så har jeg dualet ALT med en hero ;) Sådetså. Før Hard Mode da, vel og merke.

 

 

Går det å lære alle skills og deretter variere hva du vil bruke? Etter behov liksom. En dag vil jeg være Runner, og en dag PvE, neste dag GvG. Er det mulig?  :hmm:

9379993[/snapback]

 

Jepp. Skifter fort mellom templates, 10 sek kanskje:)

Endret av Bzerkr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...