Gå til innhold

Når kan et barn få en xbox 360?


huldal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, så lenge ungen kan holde kontrollen og skjønner at det er sammenheng mellom trykking på kontroll og det som skjer på skjermen så er vel ungen gammel nok :)

 

Men, hvis det egentlig er du som skal ha den er ungen altid gammel nok, og om han ikke er det er det greit å være føre var ;)

Lenke til kommentar

Det er aldri for tidlig med tv spill ;) Jeg har to småbrødre og de synes det er artig. Men de klarer ikke spille selv før de er rundt 4 tror jeg. Kan jo være en fin far/datter eller far/sønn aktivitet på regndager. Far styrer mens han har ungen på fanget, så kan ungen bare trykke litt på noen knapper og se på :p Er sikkert ikke dumt for barn, kan jo lære farger og sånt imens ;)

Lenke til kommentar

Har en sønn på 20 måneder. Han "kjefter" på oss når vi skrur på "feil" kanal på TVen. Og riktig kanal vil da si en av TV-spill kanalene.

 

Han har skjønt sammenhengen mellom det at han (eller pappa) trykker på knappene og at det skjer noe på skjermen, men han har selvfølgelig null kontroll på hvilke knapper som skal brukes til hva. (Har f.eks. problemer med å finne gass-knappen i bilspill) men synes det er moro å få spille litt innimellom likevel.

 

Jeg vil vel egentlig si det slik at han er gammel nok til å spille når du kan få ham til å slutte å kaste håndkontrollen i gulvet når han går lei. Sånn sett er ikke sønnen min gammel nok enda. :cry:

 

P.S: Noen av bilspilla mine står det anbefalt alder 3 år og oppover på coverne til - det er kanskje den beste målestokken?

Lenke til kommentar

Jeg er ikke far, men jeg er onkel til en jeg har med stor suksee har fått interesert i TV og PC spill.

 

Men når det gjelder alder er det stor forskjell på at de skjønner at de kan påvirke det som skjer på skjermbilde og forstå hvorfor de skal gjøre det.

 

Det min nevø gjorde fra han var rundt 5 da han fikk en gameboy mini var å spille spillene men finne på reglene selv. Han satt å pratet om hva som skjedde på skjermen og sa til seg selv "jeg vant"...nesten hele tiden...uansett hva som skjedde på skjermen....ut fra hva jeg så vant han aldri. he he...

 

Så jeg tror forståelsen av spill skjer rundt 6 - 7 år. Før det er det mer å bare se noe skje på skjermen som er spennende.

 

Som 2 åring vil nok det som er på skjermen være abstrakte farger som ungen kan oppfatte endres når de trykker på en knapp.

 

Så la oss alle bare innrømme at kjøper mann spill maskin til noen under 6 år er det for at vi (de voksne) hadde lyst på en..he he!!

 

AKIRA

Lenke til kommentar
Må vel da få skryte av at min sønn slår på tvn og dvdn sjøl :) Han er 22 mnd.

9162867[/snapback]

 

Vår sønn gjør også det, men kun powerknapper. Valg av kanal eller andre "avanserte" ting behersker han ikke helt enda. :!:

9164999[/snapback]

 

Pass deg når de åpner dvd trayet. Livsfarlig i kombinasjon med småbarn. Et feil grep og "knekk".

 

Ellers så er det jo alltids mulighet for å kjøpe ting til ungene. Har kamerater som har kjøpt avansert teknologi til kommende unger. Er jo greit å ha det i hus så man slipper haste kjøping når ungene tross alt er kommet til verden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...