Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

er NETTDATING teit?


Gjest felixersvart

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi bodde sammen i 2år.. (før han ble voldelig osv osv..så jeg stakk xD ).. men før allt det balubaet funket det fint :)

 

Så vil ikke si det er direkte teit å møte noen via nett, men personlig ville jeg ikke innledet et avstandsforhold : / Funker kanskje for noen, men det er litt små kipt :p

Lenke til kommentar
Gjest ghyrtva

Avstandsforhold er utelukket. Tenkte mer på å bli kjent med folk via nettet, for så å møte dem i real life. Jeg må være dritings for å sjekke opp folk ute, nemlig.

Lenke til kommentar

Jeg ville nok ikke anbefalt en såkalt dating side, men kanskje et helt vanlig chatterom? som f.eks: http://chat.spray.no/

 

Jeg holdt til der i flere år, å møtte mange hyggelige mennesker fra rundt om i norge. var også der jeg møtte xn :) Har faktisk møtt irl flere av de jeg har blitt kjent med der, å de alle er greie mennesker. Vi har da chattet en god stund før, som regel flere år :p xn bodde i nærheten, så han møtte jeg irl etter kort stund :)

Lenke til kommentar

Du kan bli kjent med meg :cool:

 

Men til saken. Nettet være et fint sted å få kontakt med folk om du sliter å ta kontakt i real life. Mange som har fått seg venner/kjæreste etter å ha blitt kjent på nett først. Det blir mere å mere vanlig virker det som. Go for it :thumbup:

Endret av _bob_
Lenke til kommentar

men, et tips..tror kanskje det vil gå lettere for deg, å tilomed uten alkohol om du ikke fokuserer på å sjekke noen opp irl, men bare prate å bli kjent :) Så kan du jo se om du virkelig liker personen utifra det. Tror den sjekke opp rammen, setter en sperre på hvor god kontakt du får med en. Man merker det på et vis på den som er på sjekkern :p

Prøv..

om du ikke er som min nåværende type, utrolig sjenert til vanlig xD Da skal du egentli se bort fra tipset mitt, for tror ikke du da ville utført det :p

Lenke til kommentar
Jeg har møtt mange venner og en del jenter gjennom forumet. Det har aldri vært med en innstilling om å møte jenter, man kommer bare i kontakt med folk. Jeg er litt imot datingsider, da man gjerne ikke beskriver seg selv slik man egentlig er.

9158895[/snapback]

 

Tror det funker best slikt :) Da man prater mer fritt uten innstillingen om å treffe jenter, men mer tilfeldi bomper borti ei hyggeli ei..(for min del måtte det være en gutt da :p )

 

møtte kona på nett for 9 år siden, har vært gift i 1 1/2 nå så kan ikke si jeg har så mye imot det da hehe

9159006[/snapback]

 

10hi fint eksempel :D:love:

Lenke til kommentar

Mitt inntrykk av nettdating er at det er litt tåpelig. Sjekke opp damer over nett, haha :!:

 

Mye bedre å holde kontakten med folk du kjenner/dater om de bor langt unna, men å sjekke opp folk over nett er bare teit. Mye bedre å sjekke opp IRL (In Real Life).

 

Mange som er litt usikre på seg selv prøver kanskje nett-dating metoden, men alt i alt er det ikke like bra å bli "kjent" over nettet som å bli kjent face2face.

 

So, go out there and meet some girls/boys ;)

Lenke til kommentar
Gjest Gjest-mann

Velger å bruke gjestefunksjonen her. Håper det er greit.

 

Jeg var en periode mye på chatte-rom og traff ei jente jeg også var sammen med litt. Traff ellers mange hyggelige folk jeg var på fester og annet med og som jeg har kontakt med i dag, mange år senere.

 

Jeg har en kamerat som er samboer på 2. året med ei han traff på en chat. Kjenner et par som giftet seg og har en sønn på 4 år som traff hverandre på chat.

 

Synes det er helt greit, selvom jeg hadde holdt meg unna rene dating-sider. På en chat er jeg først og fremst for å slå i hjel litt tid og å ha det gøy. Treffer du noen som du har kjemien med er det "go for it"

 

Trodde det var ganske greit i dag. :hmm:

Lenke til kommentar
Jeg tror nok ikke noen vil se på det som teit å ha møtt kjæresten på nettet. Det er mange som gjør det på den måten :)

9164441[/snapback]

For hver dag som går blir det mer og mer akseptabelt, så om man møter den fremtidige konen på nett så er det bare kult å kunne fortelle barnebarna at man var med i nettdate-revolusjonen =D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...