synsing Skrevet 28. juli 2007 Del Skrevet 28. juli 2007 Slenger inn et par linker som sier det motsatte: Link 1 Link 2 Lenke til kommentar
TanglewoodD Skrevet 29. juli 2007 Del Skrevet 29. juli 2007 Ta og google det litt du, det er faktisk påvist økt kreftfare av rødt kjøtt. 9155943[/snapback] Du kan få kreft av alt her i verden omtrent. 9161522[/snapback] Korrekt, da man ikke har funnet ut nøyaktiv hva som gir kreft, er det vel like greit å kryss forsikre seg Jeg spiste liten biff middag hver dag i 14 dager på Dickens , merket ingenting ^^ Var baktpotet med hvitløk, salat med bearnesaus, biffen selvsagt. Er vel heller det stekefettet på biffene, sausen og ekstra fettet som blir tilsatt ved matlaging. Rent kjøtt er ikke farlig. Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 29. juli 2007 Del Skrevet 29. juli 2007 Er det ikke farlig å spise blått godteri også? Før var det en blå brus som var farlig fordi man kunne få kreft Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå