Gå til innhold

Stilren og minimalistisk Joomla-template?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg lurte på om folket visste om noen stilrene og meget ryddige Joomla-templates jeg kunne basere ei nettside på? Hovedfokus på sida skal være på innholdet, så vi har bruk for minst mulig stash; det eneste som hadde vært en fordel hadde vært utvidbare menyer eller hover-menyer. Jeg klarer vel til en viss grad å modifisere templates og diverse .php-filer, men jeg føler ikke at jeg er i stand til å bygge en template selv, så jeg lurte på om noen visste om et template som kunne vært en fin base å bygge videre på?

Vi har faktisk ikke bruk for innlogging, noe særlig logoer, bruk av newsflash, reklame, latest/most popular eller noe annet blikkfang.

Ryddig og enkel kode i templaten er et pluss, men absolutt ikke noe krav. Fyr løs folkens, heller for mange forslag enn for få.

 

Altså i bunn og grunn en meny-liste til venstre og en i topp.

 

Jeg beklager om denne posten heller burde vært i "web-programvare" men det er så lenge siden jeg har satt mine ben i denne delen av forumet at jeg vet ikke helt hvor posten hører hjemme.

Endret av Zethyr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer muligens til å bruke mer av funksjonaliteten etter hvert, det er derfor vi vil ha et såpass solid grunnlag. Enkelte niftge ting som massmail er fint å ha også (admin lager kontoer, har ikke bruk for at brukeren lager de selv riktig enda). Har nå bestemt oss for å holde oss til et template som heter "Archzone" foreløpig (har ikke url at the moment, beklager) men vi tar fremdeles imot forslag :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...