Gå til innhold

Sekk eller veske som ser "kul" ut.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm, har dobbeltsjekka ebay'en nå og ser at joda, de sender worldwide... så jeg må ha vært rusa på noe når jeg sjekka det sist :-/

 

Vel vel, jeg er fornøyd med handelen i alle fall :) og skulle det skje noe kan jeg levere den inn i byen jeg bor i, noe som er ganske så praktisk. Er fortsatt ebay-jomfru jeg, cooj :)

Lenke til kommentar

Har tatt meg en etterlengtet ferie etter en lang sommer og har dermed ikke vært så aktiv på Akam i det siste. Har nå hatt NG2345 i litt over en uke og er storfornøyd. Denne vesken er perfekt. Fikk pakken etter en ukes venting, slapp heldigvis noen form for ekstraavgifter, så pakken kostet meg totalt 420 kroner. En pris jeg kan leve med. Vesken i seg selv er meget solid og bærer preg av god kvalitet. Det er stor og romslig plass til diverse ting. Har kamera + objektiv og en ekstra linse i hovedrommet, en bok, notatblokk, flere minnekort, og diverse annet i de resterende rommene. Fortsatt er det plass til mer og ingenting er stress å få ut. Ellers sitter den godt på skulderen og er såpass stor at jeg får med meg det jeg ønsker, men samtidig såpass liten at jeg ikke har noen betenkeligheter med å dra den med rundt en hel dag.

 

En optimal fotoveske for meg hva angår utseende, pris og bruksområder.

 

Og en ting til: den er grisestilig! Sammen med mine cargobukser og en sliten t-skjorte er krigsreporter-look'en i boks. :yes:

Endret av Freem@n
Lenke til kommentar
Har nå hatt NG2345 i litt over en uke og er storfornøyd. Denne vesken er perfekt. Fikk pakken etter en ukes venting, slapp heldigvis noen form for ekstraavgifter, så pakken kostet meg totalt 420 kroner. En pris jeg kan leve med. Vesken i seg selv er meget solid og bærer preg av god kvalitet. Det er stor og romslig plass til diverse ting. Har kamera + objektiv og en ekstra linse i hovedrommet, en bok, notatblokk, flere minnekort, og diverse annet i de resterende rommene. Fortsatt er det plass til mer og ingenting er stress å få ut. Ellers sitter den godt på skulderen og er såpass stor at jeg får med meg det jeg ønsker, men samtidig såpass liten at jeg ikke har noen betenkeligheter med å dra den med rundt en hel dag.

 

En optimal fotoveske for meg hva angår utseende, pris og bruksområder.

 

Og en ting til: den er grisestilig! Sammen med mine cargobukser og en sliten t-skjorte er  krigsreporter-look'en i boks.  :yes:

9251192[/snapback]

 

 

Får legge inn bilder og noen tanker om vesken når jeg får den. Gleder meg! :)

9132458[/snapback]

 

 

:fun:

Lenke til kommentar
Ingenting er kulere enn Lowepro Minitrekker AW.

 

Guess who's buying?! :D

9112211[/snapback]

Praktisk og veldig god kvalitet: Ja.

Kult: Sorry, det er fotobagenes Volvo 240.

 

9112378[/snapback]

 

Hrmm.. Hørte jeg no negativt om 240?? :mad:

9257626[/snapback]

Jepp. For oss som bor i sivilisasjonen er Volvo 240 en solid traktor til praktisk oppgaver, ikke noe man trer inn i når man skal en tur på en kul kafè, eller skal posere på vei til operaen. Tråden handler om kule fotobager ut fra trådstarters definisjon, ikke Felleskjøpets sortiment.

Lenke til kommentar

Fikk akkurat min NG2345 i posten. Slapp fortolling også ;D

 

Legger ved et bilde tatt med mobiltelefonen av vesken med D70s m/ 18-200vr påmontert, og Sigma 30mm f/1.4 og 10-20mm på siden. Skulle gjerne hatt plass til SB-800, men det ser dårlig ut. Jeg bruker den uansett ikke så mye når jeg er ute og går på ferie.

post-82711-1187171984_thumb.jpg

Lenke til kommentar
I går kom omsider min Domke F2 fra Canada. Klikk på linken for bilder og tekst! :)

9314961[/snapback]

Blir det ikke tungt/ubehagelig med hus og 5 objektiver i en skulderveske?

9317086[/snapback]

Har egentlig aldri vært vant til å bære fotoutstyret på annen måte. Det store spørsmålet er hvor mye/langt man skal gå med baggen over skuldra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...