Gå til innhold

Noen som skal ha Wii Fit?


KongRudi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
No way.. hva med at nintendo får ut noe beregnet på gamere snart.

9103836[/snapback]

Hva med å åpne øynene?

 

Nintendo har mye for gamere. Dette er akkurat det samme som både Xbox og PS2 har gjort før. Hvorfor skal det være negativt når Nintendo prøver seg? Dobbeltmoralen skinner overalt.

 

Hva med disse titlene:

- Battalion Wars 2

- Metroid Prime 3: Corruption

- Smash Bros. Brawl

- Animal Crossing

- Mario Kart Wii

- Super Mario Galaxy

- Brothers In Arms: Double Time

- Medal of Honor: Heroes 2

- Brothers in Arms: Hell's Highway

- Crash of the Titans

- Disaster: Day of Crisis

- Dewy's Adventure

- Dragon Blade: Wrath of Fire

- Dragon Quest: Masked Queen and the Tower of Mirrors

- Ghost Squad

- Godzilla: Unleashed

- NiGHTS: Journey of Dreams

- Resident Evil: The Umbrella Chronicles

 

Og jeg kan nevne mange, mange flere....

 

 

Wii Fit er genialt i seg selv og det er ikke noe nytt. Nintendo vil bringe inn flere folk til spill og da er det en mulighet for at de kan bli en gamer i framtiden. Hvorfor skal det være negativt når noen prøver å øke appellen med spill?

Lenke til kommentar

Men TCi, Wiifit er et trenings supplement til en spillkonsoll, ikke et tv-spill som vi tradisjonelt kjenner et. Dessuten tror jeg ikke det er spillene tidus2k4 klager på, men heller mangelen på annet tilbehør som først og fremst får best mottagelse hos "gamerne". harddisk, mulighet for å spille av mp3, mediacentermuligheter, dvd kompatibelitet osv.

 

Etter mitt syn har Nintendo blitt så kommersielle, endog stormannsgale av denne rekruteringen av nye potensielle tv-spillere, at de glemmer "kjerne-gamerne" som har spilt tv-spill i 10-15 år og kanskje forventer litt mer enn muligheten til å ha en virtuell hund eller en iq-trimmer som bringer skoletype-assosiasjoner.

Endret av Jorchi
Lenke til kommentar

Wii Fit inneholder også mange småspill i retning av Wii Sports. Så det er ikke bare et supplement nei.

 

Nintendo har alltid handlet om spillene. Derfor de lager en spillkonsoll hovedsaklig. MP3 kan du spille av på Wii forresten. Uansett har Wii nok for gamere også. Ikke slik som MS og Sony, men nok for å tilfredstille de fleste.

 

Nintendo har alltid vær kommersielle, slik som alle selskaper. Det er der pengene ligger. De har ikke glemt "kjerne-gameren". Bare se på listen jeg la ut.

 

Egentlig skjønner jeg heller ikke at jeg orker å diskutere, for mange har tydelig ikke skjønt poenget til både Wii Fit og visjonen til Nintendo.

Endret av TCi
Lenke til kommentar

Egentlig skjønner jeg ikke at du orker å diskutere jeg heller, for nå kommer du jo bare med tomme argumenter uten relevans til problemet jeg beskriver :)

 

Nintendo vil utvide gruppen av tv-spillere, og dette går tydligvis på bekostning av fanboys, gamere, kall det hva du vil. Nintendo som alle andre oppegående personer skjønner at en 50 år gammel kvinne, eller en 67 år gammel herremann ikke gidder å spille de tradisjonelle tv-spillene hvor man sitter å ser på en skjerm og styrer innholdet med en kontroller. Derfor tar de det til et nytt plan hvor også andre samfunnsgrupper kan ta del i tv-spillet.

 

Det er jo for såvidt greit det, men måten de gjør dette på, ved å endre hva tv-spill egentlig er, er ikke utelukkende positivt.

Lenke til kommentar

Må først og fremst si meg ganske enig med TCi.

 

Det blir muligens et innkjøp av Wii Fit. Ja, jeg er hardcore-gamer-deluxe-lol, men etterhvert som tiden blir knappere på grunn av mer andre ting å gjøre enn da jeg var yngre (although er jeg 16 nu bare, men masse skole og vennetull), passer spill beregnet på "casual" godt til min livsstil, da jeg ofte bare har tid til litt kortere spillsesjoner og ikke lange eventyr. Ikke minst ser jeg at andre i huset har fått mer øynene opp for spill, og til og med mora mi maste om å få spille bowling i Wii Sports.

 

Jeg er fortsatt coregamer og vil alltid være det, men jeg liker Nintendos visjon om å gjøre spillene mer tilgjengelig og at de krever en mer aktiv spiller. Nintendo og andre har masse knallgode Wii-spill beregnet på coregamere på gang til høsten, men jeg er enig i at det har blitt et for langt opphold mellom de største spillene nå. Nintendo vil dra inn nye spillere, og gjør det nå, for senere å lansere de større franchisene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...