Gå til innhold

ny harddisk inn i en xbox1.. hvordan?


dominus

Anbefalte innlegg

har en xbox1 hvor den originale disken begynner å ta kvelden. har fått lagt inn alle spillene på disken. og da er spørsmålet; hvordan får jeg flyttet alt innholdet over på en annen harddisk? jeg vil ikke at junior skal ødelegge alle cdplatene. (derfor ble det lagt inn på disken)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

XboxHDM har en clone harddisk funksjon. Har aldri prøvd den selv. Mulig du ender med en partisjon som er nøyaktig like stor som den du hadde og at du derfor må lage en ny partisjon for å utnytte plassen på den nye harddisken din (Hvis den er større enn den gamle - hvilket jeg antar den kanskje er?)

 

XboxHDM for Dummies

 

Edit: Det finnes vel også andre programmer med tilsvarende funksjonalitet uten at jeg kan si jeg har vært borti noen av dem.

Endret av Asmodeus
Lenke til kommentar

jeg er redd den disken som sitter i xbox'n er ødelagt.. har satt inn den nye men hvordan får jeg systemet til å skjønne at den er der?? får bare en skjerm hvor det står at "dashboard could not be launched"... skjønner at det er noe essensiellt men..

Lenke til kommentar
jeg er redd den disken som sitter i xbox'n er ødelagt.. har satt inn den nye men hvordan får jeg systemet til å skjønne at den er der?? får bare en skjerm hvor det står at "dashboard could not be launched"... skjønner at det er noe essensiellt men..

9097627[/snapback]

 

har du chip i xboxen??

etter som jeg har forstått skal det da bare vere å få tak i Slayers Auto installer (hvor du skaffer det lurer jeg virkelig på selv, så vis noen vet det så rop ut!) boote fra den og velge install ny hdd eller noe sånn... :thumbup:

Lenke til kommentar
Ok. Jeg vet ikke helt hvordan det fungerer altså. Søk litt på nettet anngående xbox 1 og chipping/ bytte av harddisk.

 

Du må jo på en måte få clona den som sitter i nå, eller få ''operativsystemet'' over på den andre harddisken.

9098151[/snapback]

 

dataen min er så fucked up så den på noen måte kan bli så jeg har aldri prøvd dette selv, men du kan prøve å sette inn gamle disken i boxen å koble den til en pc men en vanlig nettverks kabel og laste ned relaX eller hva det heter (ett program so gjør det mulig å fjerne eller legge til filer på xboxen) å rett og slett kopiere hele disken så legge inn alt på ny disken... :hmm:

Lenke til kommentar
ok..

 

nå har jeg gitt opp hele xbox1 tullet.

 

hvordan får jeg brukt disken i en pc i stedet?? windows, partition magic etc etc kan ikke formatere disken..

9104034[/snapback]

 

 

Hvilken harddisk snakker vi om nå? Snakker vi om den som sto i xboxen? I så fall kan det hende den er låst. Hvis xboxen er softmoddet så MÅ harddisken være låst, og det vil også gjøre det umulig for deg å bruke den som en PC harddisk med mindre du låser den opp først.

 

Det er mange måter å låse opp harddisken på, særlig hvis du ikke har noe imot å skrote xboxen, men hvis ikke, og hvis xboxen er softmoddet ville jeg sørget for å hente ut en backup av EEpromen først. (Ellers vil xboxen bli verdiløs for alle som ikke har anledning til å installere en modchip)

 

Dersom det står en modchip i maskinen skal du normalt kunne gjøre som en annen person foreslo litt tidligere her: Skaffe deg Slayers autoinstaller CD, brenn den på en brennbar CD, og installer ny harddisk derfra. Men hvis det er en modchip i maskinen så er nok neppe hardisken låst heller, så da skulle det være en smal sak å formatere den for bruk i windows.

 

- Gaute

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...