Gå til innhold

UEFA Champions League 07/08


Anbefalte innlegg

"Dette har jeg god erfaring med" lol

 

3 av 4 lag i semifinalene var britiske ifjor.

 

For meg er det ikke sjokkerende at han sier dette, da jeg ser at de fleste lagene i PL ikke har den sterke defansive rollen en klubb må ha for å slå ett sterkt lag, noe de italienske klubbene har ikke rart at stjerner som Kaka sliter med å ta Serie A med storm.
Gerrard, Makelele, Hargreaves, Carrick, Alonso, Masche. Det er en grunn til at Ac Milan slo United så lett på hjemmebane ifjor, å det var skader og vi hadde Heinze som stopper for andre gang. At Kaka er et uinnvidd individ viser han her, tror han glemmer at United slo dem på Old Trafford. Samt at de dreit seg ut mot Liverpool i en viss finale. Å du glemmer at United banket Roma ifjor, uten den påståtte sterke defensive rollen.

 

Bare vent til Liverpool og Chelsea opparbeider seg samme rutinen som AC har i CL da skal du se. Forøvrig er det kun AC som har markert seg av de italienske lagene de siste årene i CL.

 

At du igjen hyler over medier tar jeg ikke så tungt, du trenger jo tross alt ikke lese de sakene. Finnes andre medier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ps: semifinalen i 02/03 var det 3italienske i semien, ok, ingen i Norge tenke over det eller dem ville ikke, ja slapp av det er en stund siden ja. Bare slapp av. Du og dere andre kan nyte at de engelske lagene greide en bragd Italia og Spania har greid før.

 

Og det er vel på tide at de engelske lagene får erfaring? Alltid de 4beste som er de 4beste, tar dessverre lengre tid for lag i Italia å få den CL erfaringen de trenger for der er det alltid noen nye som blir med i CL... Men det er muligens nye tider for England da en mann tar over Man C, og ingen utenom han vet hvor pengene kommer fra, kanskje han kan få et nytt lag til å konkurere med de 4beste.

 

Ps: Roma mangla han og han og han... Ok? Da er det unskyldningen, og du er enig, ikke sant?

 

At dem dreit seg ut i finalen er godt mulig, men den viser også at Gerrard er en skiten spiller, ikke drep meg siden jeg sier noe negativt om mannen.

 

Hvis jeg skal si noe med det defansive spillet i england, så må dem snart lære seg å presse ballfører, og når det ikke skjer er det ikke rart at bla C.R skårer mye.

 

West Ham er et av de få lagene som presset ballfører i noen FÅ kamper i år, og dem slo jammen meg ManU og, hvorfor? Siden C.R, Rooney osv, ikke kunne løpe rett fram med ballen og skyte, det var alltid en mann på dem.

 

Kaka mener at det er lettere å få lov til å gjøre ting da dem ikke presser ballfører mye, altså mot de engelske lagene

Endret av 3Maldini
Lenke til kommentar
Kaka mener at det er lettere å få lov til å gjøre ting da dem ikke presser ballfører mye, altså mot de engelske lagene.

 

Mascherano kledde av stakkars Kakà i fjorårets CL-finale. Da Benitez av en eller annen grunn tok ham av banen, fikk endelig Kakà nok rom til å slå den målgivende pasningen.

Lenke til kommentar
Hyrlen: 3Maldini' argument om hvor mange italienske klubber var i semifinalen i 2002/2003-sesongen, er like god som din. Du går selv tilbake i tid, og henviser til statistikk.

5år og ifjor. Jeg ser forskjellen, å hvorfor det ene er aktuelt å det andre utdatert. Gjør du?

Lenke til kommentar

Det er sånn at man ikke får lov til å bruke statistikk mot folk som bruker statistikk Onyx. Sånn er det bare :ohmy:

 

Jada, PL er best, dessverre gutten min så skal det mye til for at ligaer skal få riktig bilde, her i Norge så dominerer PL, og folk er redde andre kulturer, derfor vi hører så lite om Spansk, Tysk og Italiensk.

 

Ac Milan tror jeg har god mulighet, pga i CL har dem spilt bedre, mens i Serie A har dem slitt pga at det er for jevnt nå, se på tabellen, 2 av de som er/var med i CL, ligger i nedre del av tabellen. Inter er outsider, jeg ville sagt at dem ville vinne om det ikke er for at Inter skal ryke ut på de merkligste måter og lag...

 

Mener også å huske Palermo slaktet West Ham ifjor i UEFA cupen og det er også verdt å merke seg at italienske lag ikke bryr seg om UEFA cupen utenom Fiorentina akkurat nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...