Gå til innhold

2 spillproblemer


Anbefalte innlegg

For det første. Her om dagen installerte jeg spillet Alice. Men så oppdaget jeg at jeg hadde instalert det i feil mappe så jeg avinstallerte det. Da avinstalleringen var ferdig var det fortsatt filer igjen i Alice mappa, men jeg tenkte at det sikkert bare var noen save filer eller noe slikt, så jeg slettet mappen. Men etter det er det umulig å reinstallere det. Hvis jeg klikker på install installerer den spillet i lyntempo, men hved nermere undersøkelse har installeren egentlig ikke gjort noe som helst.

Altså får jeg ikke installert spillet igjen. Noen som har noen forslag?

Har prøvd å slette lenker i regedit som har noe med Alice å gjøre.

 

For det andre. Jeg har kjøpt meg spiderman spillet, men når jeg åpner det blir skjermen først svart og så når spillet egentlig skal vise menyen hopper det bare ut i windows igjen. Noen forslag?

Har de nyeste driverne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde noe lignende problem med MoH:aa. Det jeg gjorde (har win xp) søkte på alt som hadde med MoH å gjøre..slettet disse og rensket "registeret" etter på.

Dermed funket det :wink:

MEN...det kan hende at du sliter med andre ting hva vet jeg :roll:

 

ang spiderman er jeg usikker...sjekk config. fila og se om den har noen "rare" parametre. Det enkleste er kanskje å slette config.fila og prøve igjen???

Men det er rart hvis du blir kastet ut til Windows etter første forsøk...

 

 

glemte..bruker du Asus sine drivere eller Nvida?

Jeg har Asus ti4400 og bruker Nvida sine drivere fordi eg hadde problemer med Asus sine ;o)

Lenke til kommentar

For Alice: Velg kjør -> og skriv regedit da vil et nytt program starte. Velg søk. Så søker du etter alt som heter alice og alt som kan inneholde navnet på spill produsenten og distributøren. Du vil finne flere treff, og på hevr treff skal du slette det du finner. Du må søke flere ganger for å gå igjennom hele registeret.

 

For Spiderman: Høres ut som et skjermkort problem elelr en patch. Gå inn på www.nvidia.com og last ned de nyeste driverene der. Det er en frodel å avinnstalere de gamle du har, spessielt hvis du brukte de som fulgte med kortet. Ta også og gå inn på spillet sin hjemmeside, og se etter om det er noen patch til spillet som fikser diverse problemer.

 

Dette burde fikse problemene du sliter med idag.

Lenke til kommentar

Begge deler. Hvis jeg kjører setup fila får jeg tre valg: edit, repair og uninstall. Ingen av delene virker.

edit: Legge til noen greier. Har prøvd det.

repair: Legger inn på nytt i voldsom fart, men etterpå har ingenting skjedd

uninstall: Uninstaller i voldsom fart, men ingenting blir forandret :cry:

Lenke til kommentar

Dette har ihvertfall funka på meg. Åpne Windows Explorer og sørg for at du kan se skjulte filer og mapper (Tools -> Folder Options -> View).

 

Finn mappa som heter InstallShield Installation Information under Hovedpartisjon:Program FilesInstallShield Installation Information. Når du installerer spill og programmer legger den små biter av programmet i denne mappen under installeringen. Hvis du får problemer med å installere/avinstallere kan rester som ligger her ofte være årsaken. Hvis du har avinstallert Alice, se om du kan finne rester som ligger i en av disse mappene (kjør setup.exe i de forskjellige mappene her så vil du se hvilket program mappen tilhører). Dette har fungert flere ganger for meg når jeg har kødda litt under installering e.l.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...