Gunfreak Skrevet 23. juli 2007 Del Skrevet 23. juli 2007 kjemi læreren vår var en ekte kjemiker og hadde godt rundt i hvit frak i mange år og lekt med kjemikalier. så han hadde god peil på det meste, så vi sprute hva det farligste han hadde i skapet var og det var flytende brom. så vi prøvde å få tak i det, men ble altid stoppe før vi greide det Lenke til kommentar
Codename_Paragon Skrevet 23. juli 2007 Del Skrevet 23. juli 2007 Knallgass?9122553[/snapback] Det var ikke det jeg hadde i tankene. Riktignok utvikles hydrogen om du slipper metall oppi, men knallgass består også av oksygen. Nå var det ikke meningen å gå rundt grøten bare for moro skyld, men for å se om noen kunne gjette det. Svartet er tettheten i svovelsyre, den er nesten det dobbelte av vann. Etter det jeg ble fortalt, skjer endel ulykker med svovelsyre når folk skal løfte opp et beger eller flaske med innholdet, tror det er like lett som vann, men glipper når det viser seg å være mye tyngre, og ender med å søle på seg. Lenke til kommentar
LarsP Skrevet 23. juli 2007 Del Skrevet 23. juli 2007 så vi prøvde å få tak i det, men ble altid stoppe før vi greide det 9127191[/snapback] Hadde vært festelig om dere faktisk fikk tak i det. Da hadde jeg nemlig sluppet å lese filmanmeldelsene dine. Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 24. juli 2007 Del Skrevet 24. juli 2007 og jeg hadde sluppet og lese dine, så kanskje det hadde vært like greit. vi vurderte også å skaffe store mengde klor for å gasse skolen ved siden av oss Lenke til kommentar
C_D_R Skrevet 28. juli 2007 Del Skrevet 28. juli 2007 Er laborant så jobber med en del syrer. Vær VELDIG respekt for det, bruk alltid verneutstyr. Har sett noen stygge sår på folk som har glemt hansker. Det med tetthet på syre. På jobben bruker vi Aceton og Svovelsyre i analyser, og kannene ser helt like ut, men trenger bare å løfte på dem så kjenner du hva som er hva. Svovelsyre er drittung, og forhold til Aceton som er veldig lett. Fikk rent sjokk første gang jeg prøvde, at noe som har likt volum kan veie så forskjellig. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå