Vice Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Fikk bakoversveis da jeg leste denne artikkelen: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1885197.ece Finnes det absolutt ikke det minste snev av yrkesstolthet blant mange i denne bransjen der borte? Hvor lavt er det mulig å synke egentlig, servere søppel som er plukket opp fra bakken til betalende gjester? Helt vanvittig. Lenke til kommentar
Gjest member-97590 Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Fekk rett og slett sjokk. Dei er jo så flinke til å lage mat der borte! All den gode maten som dei lagar! Og så lagar dei den av papp? Må sei eg fekk skikkeleg bakoversveis! Skuffa. Lenke til kommentar
BakerHansen Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Her gjaldt jo kanskje 1 eller 2 boder. Sikkert servert værre ting i Oslo. Hint: Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor Kebab Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå