Tunky Skrevet 18. juli 2007 Del Skrevet 18. juli 2007 Riskoker er så sykt greit. Ser at ingen har nevnt salt. Når man koker ris har man jo salt i vannet. 1/2 ts eller noe. Lenke til kommentar
Glufsa Skrevet 18. juli 2007 Del Skrevet 18. juli 2007 ett veldig godt tips er å steike risen et par minutter i matolje (1-2 matskjeer) før du heller i vann, men husk å røre hele tida når du steiker. Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. juli 2007 Del Skrevet 19. juli 2007 ett veldig godt tips er å steike risen et par minutter i matolje (1-2 matskjeer) før du heller i vann, men husk å røre hele tida når du steiker. 9098596[/snapback] Hva skal det være godt for da? Lenke til kommentar
Glufsa Skrevet 19. juli 2007 Del Skrevet 19. juli 2007 risen blir mye løsere, ikke sammenklistret. Lenke til kommentar
Luchy Skrevet 19. juli 2007 Del Skrevet 19. juli 2007 Hvis du kokerris på den vanlige måten så blir den ikke noe særlig sammenklistret. Lenke til kommentar
Glufsa Skrevet 19. juli 2007 Del Skrevet 19. juli 2007 Hvis du kokerris på den vanlige måten så blir den ikke noe særlig sammenklistret. 9101872[/snapback] du må prøve, den blir på en måte annderledes Lenke til kommentar
mushi Skrevet 19. juli 2007 Del Skrevet 19. juli 2007 (endret) Riskoker kan du få for rundt 300 kr. Er den beste investeringen jeg noengang har gjort! Er bare å sette på risen, dusje, ta en røyk, og så begynne på maten. Risen holder seg varm i 5 timer i min riskoker, så jeg slipper å bekymre meg over å stresse fordi risen aldri er ferdig samtidig som maten Endret 19. juli 2007 av mushi Lenke til kommentar
phax Skrevet 20. juli 2007 Del Skrevet 20. juli 2007 Syns boil-in-bag er kjekt jeg.. Det klarer alle og koke. Også er det den sunneste risen jeg har funnet til nå. Bare ca 1/3 så mye karbohydrater som normalt. (I to av typene hvertfall) Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 20. juli 2007 Del Skrevet 20. juli 2007 Ikke for å virke nedlatende, men om du ikke greier å koke ris så har du ingenting på et kjøkken å gjøre. Man koker opp vann, tilsetter ris (eventuelt smør og salt) og koker til risen er klar. Enklere KAN det ikke være. Smak deg frem om du ikke greier å se om den er klar Lenke til kommentar
Sidemaal Skrevet 20. juli 2007 Del Skrevet 20. juli 2007 Ikke for å virke nedlatende, men om du ikke greier å koke ris så har du ingenting på et kjøkken å gjøre. 9112181[/snapback] Sant Lenke til kommentar
brut Skrevet 13. juli 2008 Del Skrevet 13. juli 2008 har fått meg riskoker , lurer på 1 ting hvordan skal det gjøres er det vann\ris oppi med en gang så trykke start eller skal det først kokes vann så når det er kokt skal risen oppi ? Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 14. juli 2008 Del Skrevet 14. juli 2008 Følger det ikke med bruksanvisning? Lenke til kommentar
Mountain Skrevet 15. juli 2008 Del Skrevet 15. juli 2008 Hurtigris og Boil in Bag: Postiive grunner: Enklere og raskere. Negative grunner: Dyrt, mindre næring enn vanlig ris. Naturlig ukokt ris: Positive grunner: Mer næring, mer smak (syns selv også det smaker bedre), billig! Negative grunner: Litt tungvint, tar lengre tid enn hurtig og Boil in Bag ris. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 16. juli 2008 Del Skrevet 16. juli 2008 Sånn her lager jeg kinesisk ris: Ha ris i kjelen Tilsett dobbelt så mye vann som ris Ha i en teskje salt og litt peanøtt olje Sett på full varme. Med en gang det begynner å koke slår du ned varmen til så lite som mulig, og lar den stå i 20 minutter, til alt vannet har trukket seg inn i risen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå