Gå til innhold

hvordan koke ris?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Riskoker kan du få for rundt 300 kr. Er den beste investeringen jeg noengang har gjort! Er bare å sette på risen, dusje, ta en røyk, og så begynne på maten. Risen holder seg varm i 5 timer i min riskoker, så jeg slipper å bekymre meg over å stresse fordi risen aldri er ferdig samtidig som maten :thumbup:

Endret av mushi
Lenke til kommentar

Ikke for å virke nedlatende, men om du ikke greier å koke ris så har du ingenting på et kjøkken å gjøre.

Man koker opp vann, tilsetter ris (eventuelt smør og salt) og koker til risen er klar. Enklere KAN det ikke være.

Smak deg frem om du ikke greier å se om den er klar

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Hurtigris og Boil in Bag:

 

Postiive grunner: Enklere og raskere.

Negative grunner: Dyrt, mindre næring enn vanlig ris.

 

Naturlig ukokt ris:

 

Positive grunner: Mer næring, mer smak (syns selv også det smaker bedre), billig!

Negative grunner: Litt tungvint, tar lengre tid enn hurtig og Boil in Bag ris.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...