Fear the Scare Skrevet 11. juli 2007 Del Skrevet 11. juli 2007 (endret) Hei, lurte her og nå hva slaks tips og ideer som er godt å kunne prøve innen får mat, ikke bare sånn pizza, og sånt. Vil prøve noe nytt.Her hjemme har vi basis mat som; Pasta, Taco, kjøtt, men er litt lei av det, kanskje folk her har tips od ideere til gode mat retter.. Håper på svare Endret 11. juli 2007 av beanfan94 Lenke til kommentar
toazty Skrevet 11. juli 2007 Del Skrevet 11. juli 2007 enkle ting som : fiskeboller toros hvis saus på pakke og kokte poteter dryss over litt karri kjøttkaker selges frosne toro har kjøttkakesaus kokte poteter men holder meg til kebab og pizza selv sleppe eg å rydda itte eg e ferdige å spisa Lenke til kommentar
H80 Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Enkelt, raskt og godt: Marinert kyllingfajita, 2 personer Ingredienser: 2 spiseskjeer olivenolje (eller annen matolje) 1 fersk chili 1 fedd hvitløk 1 spiseskje sennep en liten skvett eddik Saften fra en halv lime (evt sitron) 400 gram kyllingfilet To små gule løk En halv purreløk En stor rød paprika Tacokrydder, ferdig blandet i papirpose 1 dl lettrømme (du får kjøpt rømme i 4x1dl-pakninger i velassorterte forretninger) 6 store hvetetortillas Bland olje, finhakket chili, hvitløk, sennep, eddik og lime i en liten skål. Del kyllingfilet i ca 1 cm tykke skiver, legg i plastpose og hell marinaden over. Press ut luften, lukk posen, vend godt og la stå i en time i romtemperatur eller aller helst i kjøleskap til dagen etter. Stek den marinerte kyllingen i stekepanne (det tar bare 3-4 minutter siden skivene er tynne). Mens kyllingen steker skjærer du opp løk i båter, purreløk i skiver og paprika i strimler. Når kyllingen er ferdigstekt vender du inn krydderblandingen og tar stekepannen av varmen. Sett en tørr og ren stekepanne over varmen og varm tortillas på denne (5-10 sekunder på hver side). Legg grønnsaker og kylling på tortillaen, hell 1-2 spiseskjeer rømme over og brett/rull sammen. Dette tar kun 5 minutter å lage hvis du har marinerte kyllingbiter i kjøleskapet, og det smaker aldeles nydelig. Hvis du synes løksmaken blir for dominerende, kan du bytte ut gul løk med rødløk, eller du kan steke løken sammen med kyllingen, dette tar bort råsmaken. Du kan også bytte ut rømme med salsa/tacosaus. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå