Gå til innhold

Din første dag på videregående!


PgUp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min første dag på VGS var helt grei, men ikke noe mer. Jeg møtte opp, og fant raskt noen jeg kjente fra før. Så gikk vi opp i aulaen for å dele oss inn i klasser. Da vi skulle finne klasserommene våre rotet jeg meg vekk, slik at jeg måtte få hjelp til å finne frem. Dette resulterte i en litt flau situasjon da jeg kom inn i klasserommet etter alle andre.

Resten av dagen gikk greit. Jeg ble sittende ved siden av noen andre som også hadde interesser for data, så vi ble pratende litt..

Lenke til kommentar
Min første dag på VGS var helt grei, men ikke noe mer. Jeg møtte opp, og fant raskt noen jeg kjente fra før. Så gikk vi opp i aulaen for å dele oss inn i klasser. Da vi skulle finne klasserommene våre rotet jeg meg vekk, slik at jeg måtte få hjelp til å finne frem. Dette resulterte i en litt flau situasjon da jeg kom inn i klasserommet etter alle andre.

Resten av dagen gikk greit. Jeg ble sittende ved siden av noen andre som også hadde interesser for data, så vi ble pratende litt..

9055857[/snapback]

En i klassen min rotet seg også bort, så han kom inn til en gjeng 3. klassinger :p Tror han var der i nesten 10 minutter før han fant ut at han var kommet feil :cool:

Lenke til kommentar

Skal vi se:

Jeg kom traskende inn i skolegården klokken ti på ni.

Rektor holdt en tale om at en som hadde gått den linja jeg hadde begynt på hadde drept seg selv med en bombe. En bombe han skulle sprenge bilettauomater med. Han hadde lært seg det ved å gå denne linja, Kjemi og Prosses. Og det var jo leit og alt sånt.

Når jeg sto og halvsov igjenom talen så jeg plutselig en fra ungdomskolen, vi var vel egentlig ikke i nærheten av venner en gang, men begge hadde maiden skjorte så vi slo av en prat og satte oss ved sidnaavhverandre i klasserommet, viste seg at vi skulle gå samme linje altså. Så viste lærern oss rundt i labben og klassreommet. Og da slang jeg masse vittige kommentarer og ble venn med to til. Så kom en annen lærer og snakket med oss i klasserommet. Og da skulle vi fortelle navnene våre, hvor vi kom fra og hvorfor vi gikk denne linja osv. Når svaret mitt kom hatet plutselig de tolv jeg ikke hadde blitt venn med og lærern meg for resten av skoleåret. ("Jeg heter Markus, gikk på Haugerud i fjor, jeg er en liten nerd og har begynt på denne linja for å lære meg å sprenge billettautomater.")

Så gråt lærern. Og vi dro hjem.

 

Så ja, det er lett å få venner. Og ja, jeg liker å komme med denne historien oftere enn det trengs.

Endret av Lord-Myrrah
Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Sov omtrent ikke noe natten før. Ble ringt av en kompis fra ungdomsskolen om morgenen, og vi avtalte å møtes på busstoppet. Traff også noen andre bekjente. Bussen til skolen var stappfull av nervøse ungdommer. Vi ankom etter hvert skolen. Det ble en god del venting før klassene til slutt ble lest opp. Allerede da kom nedturen. Jeg skulle gå i en klasse med nesten bare idioter og tidligere mobbere. De to klassestyrerene våres ledet oss til klasserommet. Der ble vi værende lenge, men til slutt fikk vi gå. Deretter trasket jeg rundt i "byen" med noen av folkene fra klassen, før jeg dro hjem igjen.

Lenke til kommentar

Tja. Ikke så veldig spesiell akkurat, den første dagen. Kjente litt to stykker fra før som skulle begynne på samme linje, Medier og kommunikasjon. Så jeg dro på skolen, møtte dem. Først ble vi ropt opp på plassen utenfor skolen, og fikk en vei å gå. Deretter gikk vi til klasserommet, og fikk en god del informasjon. Det var mange sære mennesker i klassen min synes jeg, det vil si ikke like mange "normale" folk som på for eksempel allmenn. Men hva kan man vente på medielinja? Haha.

 

Uansett. Vi ble fort gode venner alle mann, og makan til bra klassemiljø har jeg aldri vært borti. Allerede første uka var alle godt kjent, og jeg gleder meg til å starte til høsten. At det er så mange forskjellig typer mennesker samlet på et sted, gjør det bare mer interessant og morsomt. :)

Lenke til kommentar

Jeg greide selvfølgelig å komme bittelitt forseint. Men rakk akkurat å si "JA" når navn og hvem jeg havnet i klasse med ble lest opp. Jeg hadde noen fra gamle klassen i den nye klassen. Så snakka vel mest med de den første dagen. Ellers var den temmelig kjedelig.

 

Men iløpet av de aller første var den nye klassen som den gamle. Alle snakket med alle. Kjekt å få en helt ny bunch med venner. :)

Lenke til kommentar

Liten stund siden nå da, så husker ikke så mye.

Kjente/kjenner mange av de jeg startet i klasse med.

Men ingen av mine gode venner kom i samme klasse som meg.

Jeg bodde jo 3min unna skolen så de fleste vennene mine startet på Stabekk (der jeg gikk)

 

Husker jeg var veldig spent når vi var i gumsalen og de leste opp klassene.

Var morro å starte i klasse med folk jeg bare hadde vært på fest med før.

Lenke til kommentar

Begynner også til høsten! gleder meg sykt! så syykt mange veldig veldig attraktive jenter! wii :D

kan bli problemer med at jeg kanskje havner i klasse med ett par veldig lite intellektuelle "kulinger" og "mobbere" :p ikke det at jeg er mobbeoffer akkurat, men er ganske slitsomt å være i samme klasserom som slike idioter som er "kule".

Lenke til kommentar

Jeg kjente veldig mange da jeg startet på BGS i fjor. Alle mine bestevenner havnet i en kklasse, og jeg i en annen...utrolig nok byttet jeg ikke klasse med en gang og ble god venn med 2 stykker i klassen, som nå også er bestevenner med de gamle (litt OT).

 

Var spennende, men ikke skummelt siden jeg kjente så mange. Jeg så at flesteparten på skolen var en gjeng puddinger, men bryr meg ikke så mye i dag.

Lenke til kommentar

Jeg kjente ingen, og var veldig sjenert. Vi ble delt opp i klasser og jeg kjente bare ei jente ifra før av på hele skolen. Vi ble ropt opp utafor klasserommet får å sjekke om alle var der, jeg var sånn cirka midt på lista, da vi kom inn i klasserommet, så skulle vi presentere oss selv. jeg sa hva jeg het, og at interessene mine var data, korps og paintball. Noen av de folka som kjente hverandre fra før av, begynte å snakke sammen om hvor rart en slik kombinasjon av hobbyer var. Etter vært så begynte folk å spørre meg om data og slikt, men de fant ut at jeg er mer av den personen som programmerer spill og bygger PC'er.

Jeg ble fort kjent med en som hadde samme interesse som meg, kjente meg ikke så alene da nei :thumbup:

 

 

EDIT: la til noe mer info

Endret av mastergamer
Lenke til kommentar

Jeg kjennte en person jeg kom i klasse med, vi var den nest siste klassen så ble ropt opp, jeg var den siste.. Og rundt meg sto MA klassen (Utleninger), jeg var faen så redd for å komme i den klassen.

 

Klassen ble samla i klasserommet, det var BARE gutter, og ja..

Hadde dere sitt klassen, hadde dere digga den :D Og IKKE MINST læreren :D

 

Første du ser er en kar ved vindusrekken som sitter rusa på diverse narkotika å ler seg i hel av hver minste ting og lærer deg ord du aldri har hørt før - og dere mest sannsynlig aldri kommer til å høre :!:

Og diverse slappe hasj-røykere, og kun 2-3 i klassen hadde aldri hatt noe med politiet og gjøre.

 

Det var faen meg humor klasse, og læreren var jo bare beeeeeeest :D

Nå, er hele klassen venner :) Tok 2 uker så var ALLE buddy's.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...