Gå til innhold

Spenningsvern dreper 360


Anbefalte innlegg

90 prosent av alle konsollene feiler grunnet bruk av overspenningsvern, mener Microsoft.

 

Microsofts konsoll har vært under sterk kritikk i det siste. Selskapet erkjente ikke problemene før forrige uke. Nå mener selskapet at overspenningsvern har skylda.

 

- Meget sensitiv

Nå har det kommet nye opplysninger som kanskje kan forklare hvorfor så mange av Microsofts konsoller tar kvelden og må sendes på service. Forklaringen kan ganske enkelt være overspenningsvern. En blogger har fått nye opplysninger fra Microsofts telefonsupport.

 

Personen hos Microsoft informerte bloggeren om at det mest sannsynlig var overspenningsvernet som hadde tatt knekken på begge hans konsoller.

 

Forklaringen skal være at konsollen er meget sensitiv til mindre strøm i nettet og at dette igjen kan føre til at vifter og at DVD-spilleren slutter å fungere.

 

Står for 90 prosent

Microsoft representanten forklarte at 90 prosent av alle konsollene de hadde fått inn de siste 6 til 12 månedene hadde tatt kvelden fordi konsollen var plugget inn i et overspenningsvern.

 

 

 

KILDE

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hmm så alle med dårlige spenningsvern kjøper xbox 360, mens alle med Wii og Ps3 og andre konsoller har gode spenningsvern? Er vel MS sitt problem om de har laget boxen sin slik at den ikke tåler strømnettet slik det faktisk er i dag.

9035826[/snapback]

 

De har jo annerkjent problemet og utvidet garantien. Så.. det gir seg vel selv da. :)

Lenke til kommentar
Haha. Etter og ha måtte innrømme at det er en høy feilprosent på 360'n, er vi nå over til og prøve skylde på alt annet enn selve boxen. Flott microsoft :nei:

9038559[/snapback]

Fra kilden:

Forklaringen skal være at konsollen er meget sensitiv til mindre strøm i nettet og at dette igjen kan føre til at vifter og at DVD-spilleren slutter å fungere.

Her innrømmer da MS at 360 er altfor sensitiv!? De innrømmer en design-feil i egen hardware som slår til når folk bruker spenningsvern.

 

Stakkars pr-folk i MS-gården nå for tiden.. Først benekter de feil på x360 og får, rettmessig, på pukkelen for det. Så innrømmer de feil og får jammen med på pukkelen for det også når de prøver å forklare hva som faktisk er feil.

 

Edit:

Fra kilden som itavisen bruker:

The Xbox 360 is highly sensitive to reductions in power, and even the slightest cut in power can cause things like the fans and even the DVD laser to malfunction. Surge protectors can cause this, and probably 90% of the consoles they see have all failed in 6-12 months of being plugged into a surge protector.
Kilde Endret av Darth MToffy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...