Gå til innhold

Hva er det med Naruto?


Anbefalte innlegg

Hallo der!

Alle har vel mest sannsynlig sett naruto eller følger med på det.

Jeg er en av de som rett å slett ble lei av å se på den serien der, Jeg sluttet etter filler nr "veldi mye" å så prøvde jeg å starte å se på den igjenn når Shippuuden var kommen ut, etter 5 episoder så sa jeg takk og farvel til Naruto.

 

Har dette skjedd me andre da?.. at de rett å slett ble lei serien?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er det du snakker om?

 

Joda, de drøyer ut serien, men ikke de første episodene. Skjønner ikke hvordan du ble lei av 5 episoder når du ikke trenger å vente 1-2 uker for å se fortsettelsen.

 

Synes Shippuuden er kjempespennende, men de drøyer ut hver episode noe sykt nå :| De tar som oftest 1 ekstra uke pause også, så det er slitsomt å se på når man må vente så lenge.

Lenke til kommentar

Naruto er kult nok, men animeen suger til tiden balle. Unnskyld uttrykket men, hvorfor kan de ikke gjøre slik som f.eks OP, der jeg så en hel arch med fillers uten å legge helt merke til det. Naruto er greit, men jeg må jo vente i 3 mnd før jeg kan laste ned noe. Slik at jeg føler at handlingen går framover.

Lenke til kommentar

Jeg har ennå ikke gått lei av Naruto, overraskende nok. Fillersene ødela jo en del, det må jo alle være enige om, men jeg synes ikke spenninga forsvant grunnet fillerne. Og nå som Shippuuden har begynt så går det så smått framover.

 

Jeg har troen på at serien etterhvert vil klare å dra tempoet opp, slik at vi får den samme gamle naruto-følelsen som vi en gang fikk før i tiden ;)

Lenke til kommentar

Naruto episode 1-135 er noe av det mest genial jeg noen gang har sett..

Filler episodene fra 135 og til 225(?) kikket jeg litt på innimellom, men fant fort ut at det var ingenting å satse på.

Naruto Shippuuden er greit, veldig bra til tider (Begynnelsen i første episode, Gai vs. Kisame etc..) men også veldig tregt.. Selv synes jeg det er bra nok, men har valgt å lese mangaen ett stykke framover mens jeg venter på at animeepisodene skal hope seg opp slik at jeg kan se 4-5 episoder samtidig.

Lenke til kommentar
Trådstarter spurte om hva som var med naruto nå, hva som har skjedd. Ikke hva folk mener om hvordan serien er nå.

9060948[/snapback]

 

Akkurat, og det er det vi responderer til. Han spør oss om vi har blitt lei av serien, så kommenterer vi dette ved å si enten ja/nei, og deretter begrunne hvorfor vi synes det. Og i begrunnelsen kommer jo selvfølgelig fram hva vi liker og ikke liker ved serien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...