Gå til innhold

Heroes sesong 2 - For de som følger USA-sendinger.


Anbefalte innlegg

La dere merke til at da Nikki brøt seg inn på sykehuset og gikk amok gikk hun rett mot han som liskom skal hjelpe Mohinder? Husker ikke hva han heter, men dere skjønner sikkert. Jeg tror nemlig han er en bad guy.

 

Nikki kan forresten bare forsvinne med en gang. Er drit lei av henne. Skjønner ikke poenget med henne i det hele tatt, hva er liksom hennes egenskap?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nokså enig med folk som er litt lei Niki. Micah, derimot, begynner kanskje å vise litt mer potensiale nå. Liker at han, som en av de mest sympatiske karakterene, nå har møtt en likesinnet i Monica.

 

Jeg har dessuten sansen for frøken Bells karakter! Hun virker akkurat passe følelseskald, med perfekte psykopatiske trekk. Dessuten er hun ikke akkurat rent lite attraktiv heller. Dette kan ikke slå feil. :p

 

Lav Claire-faktor i siste episode, btw. Kanskje like greit med en liten pause også, for den del ...

 

Støtter ellers innspillet om at Parkman d.e. ikke nødvendigvis er slem, men at han bare går til ekstreme lengder for å beskytte seg og andre fra misbruk av superkrefter. Eller noe slikt. Ikke at han ga noe sympatisk inntrykk etter denne episoden, men han har nå tross alt fått "tegnet" på seg han også. Og det er jo ikke bevist at de som får det, er slemme.

Lenke til kommentar
Vel han sa jo det at han hadde samme power, bare at den hadde utviklet seg. I starten kunne han også bare lese andres tanker, mens han senere virker det som at han lærte seg å "manipulere" andres tanker i tillegg.

Dette er hva han sa. Ikke problem for han å lyge. ;)

Hehe, greit nok, men hvis vi forutsetter at Parkman d.e. lyver (noe som selvsagt er mulig, for all del), så har vi jo absolutt ingenting å ta fatt i når vi skal resonnere oss frem til hvordan evnen hans fungerer. Jeg synes ikke det høres usannsynlig ut at det faktisk er slik som han sa.

 

Ikke så lenge til vi kanskje får vite mer om dette, forresten. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...