Gå til innhold

Heroes sesong 2 - For de som følger USA-sendinger.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo ikke en så alt for sinnsjuk ability om du spør meg, sånn som det vi har sett nå må folk være veldig nærme henne for at det skal funke. Og se for deg et vanlig rom, hun lager en illusjon hvor de er på stranda. hun må forsattt være der, så med en ability som kan skade litt Area effects så kan man fort kverke hun. Hadde jeg kunne valgt en ability av de som har vært i heroes så ville den der vært langt nedpå lista mi.

Lenke til kommentar
Er det bare meg eller har episodene i sesong 2 vært kjedelige? Bortsett ifra Sylars tilbakekomst, har det ikke vært mye spenning..

 

 

Har vært ganske slappt ja. Egentlig ingenting som driver historien fremover, i tillegg så er jo det igrunn seks hoved historier vi følger (Claire, søskenparet, Peter, Mohinder med venner, Hiro og Sylar) og det er for øyeblikket lite(ingenting?) som knytter dem sammen og det kan bli litt meningsløst.

 

Det var noe helt annet i sesong 1. Der ble historiene knyttet sammen til en "helhet" ganske tidlig og vi fikk følge karakterenes utvikling av krefter. Fikk den der "what happens next" feelingen :p

 

Hva har vi å se frem til på tirsdag?

Ikke så mye igrunn virker det som. Introduksjon av nye helter kanskje?

Lenke til kommentar

Må si meg småskuffet. Føler at historien er for mye oppdelt nå, og vi "trenger" forklaringen på hva som skjedde for å forstå mer.

 

Hiro historien var helt forferdelig i starten, men har tatt seg opp. Personlig synst jeg det er litt teit hele opplegget.. Peter sin "historie" nå er den eneste jeg faktisk synst eg gøy. Hver gang jeg ser det er om han bli jeg småglad.

 

Det søskenparet sin historie er helt ekstremt vond å se på. De bare klager og griner. Forstår bare ikke hvordan de skal passe inn..!

 

Også dumt at faren til Micha er død, en av de beste karakterene.

 

Og synst Claire opplegget er svært "kjedlig" så langt.

Lenke til kommentar

Er ganske enig i at det har vært lite action til nå, men jeg er ganske sikker på at alle historiene vil bli knyttet sammen ganske så snart. Det var jo separate historier ganske lenge i forige sesong også, men da så man klarere hvordan de var/(kom til å bli) knyttet sammen enn det man gjør i denne sesongen.

Lenke til kommentar

Min mening er at det er mer enn nok action, liker det sånn når de bygger opp til noe skikkelig. Og det trur jeg dem gjør med Claire historier. Trur virkelig den tar av når Wez finner ut at faren til Claire er mannen med brillene som kidnappa han. Og trur Wez kommer til og manipulere Claire, men med tanke på søskenparet i mexico. Ja jeg finner de også jævla kjedlige, men jeg trur det er sånne karakterer som kommer til og få mye mer dybde i Heroes Orgins. Og jeg trur at den episoden som kommer som tar for seg de månedene de vi ikke har sett kommer til og gjøre historiene til mange av karakterende enda mer spennede.

Kort sagt, heroes s2 starta mye bedre enn hva s1 gjorde hvis du spør meg.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-75284

Jeg ville bare si at Peter tegner det samme symbolet i s1e2 som er på halskjedet til han i s2. Symbolet er også på 2 malerier i s1e2.

 

Det er det jeg har fått med meg hittil, skal holde utkikk etter flere..

 

EDIT: Jeg så symbolet enda en gang i s2. Når Mohinder finner usb'en der måten å finne "de" er og han sier at han skal gjøre ferdig arbeidet faren hadde startet på, så er det i koden på laptop skjermen.

Endret av medlem-75284
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...