Gå til innhold

Heroes sesong 2 - For de som følger USA-sendinger.


Anbefalte innlegg

Deretter: At Mrs. Petrelli skal ha fingert angrepet på seg selv rimer ikke i det hele tatt. Det bildet hun satt igjen med er det nok ikke mange andre enn hun selv som forstår uansett. Hun hadde det nok ikke godt der inne en stund.

 

Hææ? Mener du det fysiske bildet, med det tegnet på?

Det fikk hun jo i episode 1.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hm ... Det stemmer jo faktisk. Kom ikke på det i farten ...

 

Anyway - jeg tror nå fortsatt ikke det var hun selv som stod for tumultene der inne.

9634043[/snapback]

 

Det eneste som skjedde var vel at strømmen gikk og at hun skrek noe veldig. Når Parkman og co kom inn var hun vettskremt. Er nesten sikker på at hun ble angrepet mentalt, og ble så redd at hun skrek og klorte seg selv. Hvem som forårsaket strømbruddet aner jeg ikke. Kan være han som skremte Mrs. Petrelli (og Molly, mener jeg)

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar
Jeg bare håper de ikke dreper henne. Hadde likt om hun kunne vært recurring character i flere sesonger fremover.. Men det beste hadde selvsagt vært om hun fikk en egen, ny serie for seg selv.

 

9629212[/snapback]

 

Hun har signert en avtale for 14 episoder, men åpner for mer. Tviler på at de kvitter seg med henne, det var et bikkjeslagsmål blant selskapene for å få fatt i henne. Blant annet var hun ønsket til Lost.

 

Hun er en kommende stjerne. Nydelig jente med glimt i øyet og hun kan virkelig spille. Faktisk litt merkelig at hun ble vraket til fordel for venninen Allison Mack i Smallville, når Bell gikk på audition der i 2000. Men Allison Mack er jo ingen dårlig skuespillerinne hun heller, men hun er langt fra like eyecandy som det Bell er :whistle:

Lenke til kommentar

Ingen som la merke til at han meksikanske broren hadde evnen til å få slytt på de "mørke" fra søsteren sin? De har begge krefter. Vil tro at han er "god" og hun er "ond".

 

Vi så jo i episode at Nathan Petrelli hadde skadet den siden han holdt Peter Petrelli på. Hvorvidt Nathan har fått egenskapen til å skjule det, eller om det kanskje er Sylar..

Lenke til kommentar

Hun kan ikke kontrollere evnene sine, som medfører død og fordervelse, og han kan reversere de. (slik vi så i forrige episode)

 

Framtids Hiro og Peter er jo bad-ass... ingenting å si på det.

 

Selv om delene med Claire er ganske døllt nå, så går det helt fint, for når Panettiere får TV-tid, blir vi (jeg og mange andre) glad ;)

Lenke til kommentar
Ingen som la merke til at han meksikanske broren hadde evnen til å få slytt på de "mørke" fra søsteren sin? De har begge krefter. Vil tro at han er "god" og hun er "ond".

9642818[/snapback]

Jepp la merke til det, virker som at hun ikke klarer å kontrollere det når broren ikke er i nærheten. Hver gang det har skjedd så har jo broren vært et stykke unna.

Lenke til kommentar

Trur nok som dere sier at de kreftene er linka på en eller anna måte. Men virker som han absorber det gifte greiene, og hun blir roligere når han er i nærheten og derfor det slutter. Ikke at han gjør at det slutter med kreftene sine, men hun slutter heller pga han snakker rolig til henne osv ,P

Lenke til kommentar

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
http://www.youtube.com/watch?v=qxpndIjNE_M...related&search=

 

sylar: She's my new shiny toy? hvem trur dere han mener? jeg trur det er Molly han mener.

 

Og når han company mannen snakker om at noen krefter må stoppes: Så trur jeg han mener Peter. Kanskje hun dama med det viruset, men av en eller anna grunn trur jeg det er peter de snakker om. Trailern prøver og få oss til og tru at bennet slår til sylar, men kjører dere den clip for clip, så ser dere at fyren bennet slår til er skalla og litt rundt. Kanskje han company fyren med briller som kom til surresh?

Endret av GullApE
Lenke til kommentar
Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Etter og ha sett trailern et par ganger til, trur jeg faktisk det er candice sylar snakker om. hun som kan få deg til og se ting, siden han ligger på stranda og sier. amazing ability eller noe sånt. huff sylar med den abilityen kan bli seig og ta, takk gud han ikke har fått usynlighet som peter har ;P
Endret av GullApE
Lenke til kommentar

Spoilerwarning.

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Virker som at det kan være Candice han snakker om ja. Det er liten tvil om at det blir mye action og spenning i de kommende episodene.

 

I den ene traileren ser det ut som at Claire og han "stalker" fyren kommer nærmere hverandre også.

Endret av OlaTK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...