Gå til innhold

Heroes sesong 2 - For de som følger USA-sendinger.


Anbefalte innlegg

Forresten, Peters elektrisitetskrefter.. Har vi møtt på noen tidligere som har hatt dette?

9628040[/snapback]

 

 

 

Jeg tror faktisk moren hans har den poweren, tror det var hun som slo av strømmen i politibygningen og kloret seg selv.

9628306[/snapback]

 

Hmm, det kan jo faktisk stemme.

9628609[/snapback]

 

Men hvorfor? Oppnådde hun noe i det hele tatt med hele episoden?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jadda, og jeg lurer på om dere har noen teorier om hvorfor hun eventuelt "satt opp" et angrep på seg selv. Kanskje hun håpet å bli overført til en sikrere avdeling, eller få livvakter elns?

 

Når Parkman var inne i hodet hennes (tror jeg), så fikk vi vite at "we (sikkert hun, linderman, faren til hiro og faren til nathan/peter + resten av "heltene") created something terrible, and now we have to repent (eller noe i den duren).

Kanskje han/den som drepte faren til Hiro ble utsatt for et eller annet sjukt eksperiment en gang i tiden. Kanskje det er han Molly er så redd for (det kunne kanskje forklart hvorfor mor Petrelli klorte seg selv, hun ble angrepet mentalt på samme måte som Molly)

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar
Jeg tror også Kensei har alle kreftene. Jeg tror kanskje han er opphavet til kreftene eller noe i den dur..

 

Forresten, Peters elektrisitetskrefter.. Har vi møtt på noen tidligere som har hatt dette?

9628040[/snapback]

 

Denne elektrisitetskraften er ikke bare den radioaktive kraften da? I episode 19 gjør ted noe lignende.

Lenke til kommentar
Olatk skal vi gå utifra comic'n så var det ikke mora som ga peter kreftene. I serien så er det kristin Bell som har den poweren med elektrisitet. Hun dukker opp i ep 05 og skal være med i 11 episoder. Så blir spennede og se hvordan de møttes imellom den 2 mnd perioden.

9628891[/snapback]

WOHOO! De møttes sikkert i den 4 måneders-perioden.

 

(Stor Kristin Bell-fan) :D

Lenke til kommentar

Jeg bare håper de ikke dreper henne. Hadde likt om hun kunne vært recurring character i flere sesonger fremover.. Men det beste hadde selvsagt vært om hun fikk en egen, ny serie for seg selv.

 

Anyway, jeg likte teorien om mental-angrep og at hun klorte seg selv pga dette. Men hun har nok ikke strømbrudd-krefter selv, det virker mer som en bieffekt av noen andre sine krefter. Enten kensei, the boogyman, han som dreper alle de 14 (er det 14 altså?) eller noen helt andre.

 

Og alt med Claire er blitt utrolig kjedelig denne sesongen. Alt for tenåringsdrama. Kristin Bell kommer nok til å tilføre sesongen mye :love:

Lenke til kommentar

Først: Det med Claire og at det blir "mye tenåringsdrama" ser jeg egentlig som et poeng i seg selv. Heroes er jo en serie om nettopp superhelter, og det legges ikke akkurat skjul på at hele greia er sterkt inspirert av all verdens forskjellige kappekledte tegneseriefigurer. At de mer eller mindre gjør karakterene til stereotyper, om enn kanskje ikke 100 % heller, syns jeg faktisk tar seg bra ut.

 

Deretter: At Mrs. Petrelli skal ha fingert angrepet på seg selv rimer ikke i det hele tatt. Det bildet hun satt igjen med er det nok ikke mange andre enn hun selv som forstår uansett. Hun hadde det nok ikke godt der inne en stund.

 

Ellers: Kensei er en spennende kar. Er han i "oppdagelsesfasen" når det gjelder superkrefter? Og hvilke krefter har han i så fall? Håper det ikke "bare" er samme evnen som Claire har - vi har jo til nå hatt til gode å se to skikkelser med samme superevne i denne serien.

 

Og, til slutt: Jeg er blant dem som har sansen for at vi nå lever i uvisshet om hva som skjer både før og etter den aktuelle episoden. Synes programskaperne gjør en bra jobb; håper det fortsetter.

Lenke til kommentar
Noen andre som synes CGI'en har blitt enda bedre denne sesongen? I sesong 1 virket det som de brukte billige utveier mange ganger. Som i kampen mellom Sylar og Peter i framtiden. Vi så såvidt starten, men resten hørte vi bare.  :(

9629689[/snapback]

 

Enig :) Effektene er bedre. Men de beste effektene jeg ser i serier, sytnes jeg at er i Stargate Atlantis.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...