Gå til innhold

Hvor mange blir det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vell, hvorfor skal du vite det? Det er nok av den enkle grunnen at hvis du får høre at det er få påmeldte, så kommer du til å avvente å melde deg på for å se om det ikke kommer flere. Det samme kommer alle andre til å gjøre. Det vil resultere i at veldig mange avventer å reservere plasser inntil de ser at mange andre skal også. Det høres banalt ut, men så dumme er folk, rett og slett. Hva er det første du spør om før du drar på en fest? "Er det mange/liv der eller?". Om alle tenker sånn kommer det jo ingen...

 

Dessuten så oppstår det ofte mye rykter når man oppgir slike tall. Tallene forandrer seg jo fra dag til dag, så hvis matthias sier ett tall i dag, så kan det være helt forandret i morra. Så når du da går rundt å forteller vennene dine neste uke om at det er f.eks. 400 påmeldte, så kan det i realiteten være 1000 påmeldte. Igjenn oppstår det da oppstyr rundt hvilke tall som er feil osv.

 

Nei, tipper matthias venter med å oppgi dette inntil det nermer seg lanet, og at denne informasjoen får en kanal der den alltid er helt opptatert slik det ligger en "fasit" på nett som sier hvor mange som er påmeldt til en hver tid.

Endret av SimDaDim
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...