asdfasd Skrevet 5. juli 2007 Del Skrevet 5. juli 2007 (endret) Hei. Hvor kan jeg kjøpe en sånn pizzastein som ikke er så stor. De aller fleste stedene eeg har kikket selger de bare steiner med en diameter på 38cm, men min gode gamle elextrolux-ovn klarer ikke mer enn 34,5xm x 36,0cm. Har sett at det finnes 32cm, men vet ikke hvor de selger disse , noen som har tips? Har skikkelig lyst på hjemmelaget italiensk pizza med tynn spør bunn! For de som ikke vet hva pizzastein er så er det kort forklart en stein som man legger nederst i ovenen, setter ovnen på maks, venter til pizzasteinen er glovarm, hiver inn pizzaen direkte på steinen, og voila! Nærmeste man kommer italiensk pizza med sprø bunn hjemme på kjøkkenet uten å ha vedfyrt ovn. Endret 5. juli 2007 av Whoops Lenke til kommentar
tendilenz Skrevet 6. juli 2007 Del Skrevet 6. juli 2007 Hva med Jernia eller Pytt-i-panne? Lenke til kommentar
toazty Skrevet 6. juli 2007 Del Skrevet 6. juli 2007 Hei.Hvor kan jeg kjøpe en sånn pizzastein som ikke er så stor. De aller fleste stedene eeg har kikket selger de bare steiner med en diameter på 38cm, men min gode gamle elextrolux-ovn klarer ikke mer enn 34,5xm x 36,0cm. Har sett at det finnes 32cm, men vet ikke hvor de selger disse , noen som har tips? Har skikkelig lyst på hjemmelaget italiensk pizza med tynn spør bunn! For de som ikke vet hva pizzastein er så er det kort forklart en stein som man legger nederst i ovenen, setter ovnen på maks, venter til pizzasteinen er glovarm, hiver inn pizzaen direkte på steinen, og voila! Nærmeste man kommer italiensk pizza med sprø bunn hjemme på kjøkkenet uten å ha vedfyrt ovn. 9013538[/snapback] kjøp deg en på flisemarked ? steinsenter eller noe? de har garantert slik stein og de kutter sikkert en opp til deg også Lenke til kommentar
EvenEleven Skrevet 7. juli 2007 Del Skrevet 7. juli 2007 Hei.Hvor kan jeg kjøpe en sånn pizzastein som ikke er så stor. De aller fleste stedene eeg har kikket selger de bare steiner med en diameter på 38cm, men min gode gamle elextrolux-ovn klarer ikke mer enn 34,5xm x 36,0cm. Har sett at det finnes 32cm, men vet ikke hvor de selger disse , noen som har tips? Har skikkelig lyst på hjemmelaget italiensk pizza med tynn spør bunn! For de som ikke vet hva pizzastein er så er det kort forklart en stein som man legger nederst i ovenen, setter ovnen på maks, venter til pizzasteinen er glovarm, hiver inn pizzaen direkte på steinen, og voila! Nærmeste man kommer italiensk pizza med sprø bunn hjemme på kjøkkenet uten å ha vedfyrt ovn. 9013538[/snapback] kjøp deg en på flisemarked ? steinsenter eller noe? de har garantert slik stein og de kutter sikkert en opp til deg også 9015863[/snapback] Den steinen er vel lit spesiel og glatt polert som bare f*en så ville nokk gått til et sted der de selger en som er lagd for det. Lenke til kommentar
iernie Skrevet 8. juli 2007 Del Skrevet 8. juli 2007 Jeg kjøpte min på Jernia. Kostet ikke mer enn 200 elns. Og den var ikke rundt, men firekantet, og man fikk med spade. Greide ikke å finne min på Jernia sin hjemmeside, men den er nesten lik denne. Bare at min spade er av aluminium/teflon. Jeg må si at pizzaene mine (hjemmelagde) ble mye bedre etter at jeg kjøpte denne steinen (er vel keramik egentlig). Mye sprøere bunn. Anbefales! Trenger egentlig ikke ha den helt nederst. Jeg pleier å ha den i midten med varmluft. Men venter til steinen er varm. Jeg må nesten prøve å ha den nederst en gang nå Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 8. juli 2007 Del Skrevet 8. juli 2007 (endret) Merka nesten ikke noe forskjell med pizzasteinen. Og i går knakk den mens jeg stekte en pizza, så vil ikke si at det var verdt det. Er ikke sikker på hvor vi skaffet den, men den er rund og det var med en spade. Endret 8. juli 2007 av lago Lenke til kommentar
iernie Skrevet 8. juli 2007 Del Skrevet 8. juli 2007 Hvis du lager tynne, italienske bunner merker du med en gang forskjell. Har egentlig aldri laget tykke, amerikanske bunner. Og man merker det ikke med ferdigpizza/fryspizza. Må være hjemmelaget. Var pizzaen du la på steinen fryset? For da kan kombinasjonen av varme og kulde foresake knekkingen av steinen. Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 11. juli 2007 Del Skrevet 11. juli 2007 Disse steinene brekker etter hvert uansett. Ikke til å unngå, men i lengden vil jeg si at det er vært det. Min far som er eksperten her i huset har laget de beste Pizzaene jeg har smakt utenfor Italiens grenser med sånne steiner. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå