Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

VISTA 64, MERKELIG INTERNETT, slår seg av


Anbefalte innlegg

Hei. har prøvd å legge utpå her med dette prob men uten hell :hmm: , eller er jo det alltid noen supersmarte folk som kan det, og dette forumet har hjelpt meg MASSE! Takker!

 

Men til Saken : dette er 4 gang jeg inst vista (64, ultimate) og etter en stunds bruk

2-3 mnd detter internett ut. Det står at jeg er tilkobet og maskinene lyser og sender data seg i mellom. Men funker ikke å trykke IE og gå til en side! har prøvd alt, resete modemet,ruteren,slette nettverket i OS (Avinst Drivere), sjekket alt i IE at den står på lan og automatisk, som Vanlig oppsett. Men det som er så supermerkelig at visst jeg lager en ny tilkobling, så sier vista at jeg er enda koblet på. så den eneste måten jeg har mulighet å komme meg på inet på er å gjøre det elendige dritet der, VÆR gang jeg har lukket IE, ingen andre prog virker mot inet (utorrent,outlook express ect.) enkelte prog virker updaten på, så det er jo kontakt , skjønner ingenting lenger. og er så lei av å reinst nå at jeg "nesten" går over til xp igjen :nei: , så da håper jeg dere hadde noen forslag til hva jeg kan gjøre, har også koblet meg rett inn på modemet thomson 510i, så det er ikke noe ruter eller modemprob! En iskald cola til han som har svaret :thumbup:

 

PS: Når jeg prøver meg litt frem ny tilkobling med brukernavn og sllik, er det ofte maskinen begynner å klikke, spessielt internett explorer pluss noe annet dritt. trykker det vekk ;-)

 

Nekter å tro at dette har ikke skjedd med andre, ellers må jo det være syk hw

 

Kan gå ut i cmd og pinge servere med god respons!

 

Er det INGEN som har en smule ide hva jeg kan gjøre??

 

:ph34r:

 

 

GREIT REINST :mad:

Endret av Qaracuck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...