Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Går det virkelig ann å sex med 13 cm lang penis?


Gjest Gjest_Anonym_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_jente17

Hvorfor spør man om noe sånn? Har du så dårlig selvtillit? Det sier seg vel igrunn selv at det ikke er noe som helst problem.. 13cm, det vil da si 2cm kortere enn gjennomsnittet, tror du virkelig at det er de to siste cm som er hellig og utgjør forskjellen? Slapp av du, det kommer til å gå helt fint når du har sex, vi bryr oss faktisk ikke om størrelse (hvis det ikke er snakk om ekstrem tilfeller i den ene eller andre rettningen) ;)

 

Good luck, have fun :thumbup:

Lenke til kommentar
Denne er bedere:

It`s not the size og the boat, It`s the motion of the ocean

9014149[/snapback]

 

Er du fra Tasta ?

For det der er definitivt Tasta-engelsk !

9599445[/snapback]

 

med unntak av en åpenbar skriveleif ( "og" ), synes jeg ikke det... (og F og G er jo rett ved siden av hverandre også...så den feilen er lett å gjøre. ;) )

 

 

OT: Forøvrig er penisen din alt for kort og alle jenter ler av alle gutter som har mindre enn 30 cm lang pikk..

 

 

:roll:

 

 

Slutt å se så mye porno. Det forskyver bare virkelighetssynet ditt.

Lenke til kommentar
Gjest ERfaren jente 28

Hei gutter

 

Jeg har hatt endel partnere opp igjenom, og for å være helt ærlig, JA størrelsen har noen å si, sorry til alle dere andre. Men den behøver aboslutt ikke å være enorm!!

 

Psykisk så er er det opphissende å se en stor flott stiv tiss, men som endel nevner så kan det også være jævlig vondt.

 

Jeg var sammen med en fyr som hadde liten pens en gang, og var utro mot han en gang i fylla. Vi hadde ikke noe bra sexliv i utgangspunktet, også møtte jeg en fyr jeg hadde vrt sammen med før som jeg visste hadde stor pikk. Og da var det det eneste som stod i hodet på meg, å "bli" fylt opp på en måte.

 

Min nåværende kjæreste, som jeg elske over alt på jord, og har ett fantastisk sex liv med, har også veldig veldig liten tiss. Har aldri målt den, men den ligger garantert under gjennomsnittet. Alikevel har jeg aldri hatt så bra sex med han som med noen andre, så..... Og har ikke opplevd stillinger ol, som man ikke kan gjøre. Den kan falle ut noen ganger, men so?

 

Personlig skulle jeg ønske den var noen cm større, men det er den ikke. SO? Vil ha hele kjæresten min som tilfredstiller meg, en en stor tiss på en stor idiot

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...