Gå til innhold

det beste hk..


ratata

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig så har jeg prøvd de tre A'er (Asus, aOpen og Abit) samt MSI hovedkort. De kortene jeg har vært mest fornøyd med er Abit sine, faktisk de 5 siste hovedkort jeg har hatt har vært Abit. Det aller siste er IT7 Max, et genialt kort for min [email protected]

 

Men som B|Real nevnte, det er nok hipp som happ... Bare hold deg til Intel chipset...

 

 

 

 

Des, OUT!

Lenke til kommentar

Det beste eller grommeste HK i dag er Asus P4G8X DeLuxe med Dual DDR.

 

Vel, - jeg holder meg til Asus, - men det kommer flere hovedkort med Dual DDR fremover nå, - og poenget mitt er at ingen HK uten Dual DDR gir tilsvarende minneytelse som Dual DDR gir.

 

Unntakene i ren minneytelse er for så vidt de grommeste RD-RAM-kortene (RDRAM = RAMBUSS). Men RD-RAM er på vei ut, - og for å gjøre vurderingene RD-RAM - Dual DDR kort; det er DDR-RAM som gjelder i dag, og Dual DDR er grommest.

 

Det finns en test av Asuskortet på Tom's Hardware og feil du finner en link til testen på ok.no. :wink:

Lenke til kommentar

Ville vel holde en knapp på EPoX EP-4PEA+

Uten tvil et godt kort, men såvidt jeg vet har det ikke en 1,33x multiplikator for minnet, slik som f.eks. ASUS P4PE og endel andre kort har. (disse kan dermed kjøre DDR355 minnehastighet på 133 MHz FSB (133x1,33), DDR400-minnehastighet på 150 MHz FSB (150x1,33x) osv).

 

Er det noen som har EP-4PEA+ som kan bekrefte/avkrefte dette?

 

Se f.eks. denne testen.

Lenke til kommentar

]

Uten tvil et godt kort, men såvidt jeg vet har det ikke en 1,33x multiplikator for minnet, slik som f.eks. ASUS P4PE og endel andre kort har. (disse kan dermed kjøre DDR355 minnehastighet på 133 MHz FSB (133x1,33),  DDR400-minnehastighet på 150 MHz FSB (150x1,33x) osv).

Se f.eks. denne testen.

 

Men skal ikkje abit vere en bedre overklokker en asus da? Skal ha xms 3500 og 2.53 ghz..... Skal overklokkest masse, må ha det kortet som eg får klokka max med.... Valget står mellom abit og asus... Veit ikkje om eg sporer litt av her no men.....

Kva betyr det at den har ein multiplikator på 3 og dei forholda som 4/3 4/4 1/1 osv... Betyr det fks at vis den står på 4/3 så klokker du ramma 3/4 av det du klokker cpu`en?

Lenke til kommentar

Jeg vil nok anbefale Chaintech og MSI pga. ganske stabile og gode kort ytelsesmessig. Man har plass til å gjøre litt sprell slikt som overklokking uten at de setter igang ragnarok. Alle bekjente av meg som har Abit har meget dårlig erfaring. Disse er generelt ikke stabile nok for noe annet enn en person som bare bruker PC'n til word. MSI har jeg selv god erfaring med, med meget gode internettsider(bare man først finner ut av dem, er det mye nyttig der) og en holdning som viser at de tar kunden seriøst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...