Gå til innhold

Begynt å spille igjen, valg av klasse?


Anbefalte innlegg

(Postet denne på catch-gamer forumet også.)

 

Hei!

 

Jeg har før spilt og sluttet, spilt og sluttet og gitt bort accounten, kjøpt ny, spilt og sluttet, og solgt accounten.

Nå har jeg kjøpt spillet igjen, haha. Utrolig nok er nærmest alle jeg kjenner på roskilde og det er skikkelig drittvær.

Det var likefør jeg dro ut og jogga i dette drittværet fordi jeg kjedet meg så grenseløst, men tenkte "akk,jeg har penger, jeg har bil og butikken har wow!" Så hvorfor ikke løpe og kjøpe etter utrolige tusenvis av timer med msn,facebook,xboxen og altfor mange netter med alkoholen?

 

Joda, nok om det. Jeg har begynt å spille igjen, og sist jeg spilte var på TG07. Derfor har det jo vært en god del updates/patches og slikt, klasser har blitt nerfed, andre har blitt boosted.

Jeg skal spille for å ha noe å gjøre, dvs, ikke for å bli 70 å bli den beste på serveren.

Hvis jeg f.eks lager en warrior, og jeg blir eid av en mage fordi warrior ikke har sjangs i helvete til å ta magen, blir jeg drit forbanna. Jeg vil være en klasse som har minimum av de "mage" klassene, i forhold til warrior. Hvis dere fatter?

 

Asso, jeg vil være en klasse som, uten historiske episke item, kan ta flest mulig andre klasser?

Jeg vet dette blir en evig diskusjon, så jeg kan gjøre det litt enklere:

 

Det skal ikke være en mage (var det før, glasskanon). Jeg vil heller ikke være en healer, dvs druid/shaman. (Og prest og paladin, men det går så ufattelig treigt å levle).

Da gjenstår disse klassene dere skal få lov til å krangle om: Rogue, Warrior, Warlock, Hunter.

 

Og vær så snill, ikke spør hvorfor jeg ikke vil være de klassene jeg nevte over der. (Se bort ifra om de har blitt utrolig overpowered, og ikke trengs til å heale i instancer).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mage har ikke blitt sterkere ihvertfall, kanskje bittelitt på pve dps.. Selv ville jeg gått for Hunter,, men det blir en smaksak. Ser ihvertfall ikke hvilken klasse hunters ha store problemer mot i pvp. I motsetning til warlocks som nok sliter litt mot rogues/warriors.

Lenke til kommentar

Warlock er vel, og har vært siden en av de aller første store patchene det jeg vil kalle den "beste" klassen. Mye hp, en gjeng med damage, 3 typer builds som gir svært forskjellige måter å spille på. Har pet til å tanke/gjøre dmg/div funskjoner, kan feare, har deathcoil (beste ability i spillet for pvp?) og kan soloe det meste. Har spillt warlock i snart 2 år.

 

Men på tross av alt dette vil jeg faktisk ikke anbefale warlock. Rett og slett fordi det er easymode. Alt for lett... Veldig mange som sier at warlock er av de vanskeligeste klassene osv, men det er det ikke... Har veldig skjelden tapt noe særlig dueller, BGer er som regel bare å dot'n'run så får du mest dmg done^^ Det blir rett og slett kjedelig etterhvert. Jeg har ikke hatt noe særlig bra gear på warlocken min heller.

 

Warrior synes jeg går for treigt å levle, pluss at man må spise hele tiden. Så det må bli enten hunter eller rogue jeg anbefaler. Har riktignok ingen av klassene på 70, men har begge over lvl 40. Av de to synes jeg hunter er morsomst. Veldig bra å soloe med, men man har litt utfordringer i PVP, men kan virkelig eie der og om man setter seg litt inn i det.

 

 

EDIT: overså noe du skrev. Kan også anbefale druid! Druids er mer tanks enn healers hvertfall fra 1>70 om dagen. Masse variasjon, så du går ikke så fort lei osv. (Lettere å tanke i 5mann med druid enn med warrior synes jeg)

(Vil jo også si at mage er den klassen som har mest utfordring, og som er morsomst av alle, men det ville du jo ikke spille uansett:P your loss...:)

Endret av Gnimmels
Lenke til kommentar
med affliction specc så er det bare og dote og løpe, prøv men en destro specc istedet, er ikke så mye utfordring det heller men det er definitivt mere utfordring enn demo og affliction specc.

8996866[/snapback]

 

Prøvde destro ei god stund. 2shotta en paladin på samme level som meg med soulfire-shadowburn. Crits seff... Ble kjedelig etterhvert det og. Og ufattelig manaineffektivt...

Lenke til kommentar

Jepp,, som Gnimmels sier,, Druid er en morsom class, selv om det er fantastisk kjedelig fra 1-20.. Feral druids er faktisk blitt så godt likt at mange foretrekker de over warriors i 5mans og noen raid bosser. I tillegg er moonkin et uovertruffent tilskudd til en raid dps gruppe med buffen sin, det samme gjelder i gruppe med paladins.. Dessverre tror jeg det er litt vanskeligere å få tak i grupper/raid guild som moonkin.

 

Man kan jo si at det alltids er en fare for at folk vil presse deg til å være healer som druid.. Men, det er bare å stå på sitt. Er garantert flere guilds som vil ha en god feral druid. De er også rimelig gode i pvp, kan absolutt måle seg med alle klasser, stor variasjon, og mer utfordring enn dot'n'run bl.a.

Endret av Zlascher
Lenke til kommentar

Personlig ville jeg gått for rogue, warrior eller druid (druids trenger absolutt ikke være healer!).

 

Hvis jeg skulle rerolle ville jeg gått for druid. Kan tanke, være mele dps, leke mage, har gode flyktemuligheter og kan heale med et annet spec om du skulle få lyst til det. Druids er kanskje den vanskeligste klassen å mestre, men når du mestrer den får du igjen for strevet :)

 

Warrior og rogue er også morsomme klasser. De er helt greie å grinde med, og morsomme å PvPe med. Men for å gjøre det skikkelig bra i PvP, er warrior temmelig gear avhengig. Du må også kunne mer enn bare MS spam for å være blant de beste. Rogues er enkle å lære, men vanskelig å mestre. Du er avhengig av god timing skal du klare å ta de beste PvPerene. Og har du planer om å prøve deg på to motstandere samtidig, har jo rogues en stor fordel med Sap.

 

Selv spiller jeg for øyeblikket hunter, men har følelsen av at jeg ikke for nok utfordringer. Og warlock er enda enklere, ihvertfall for PvP. Trenger ikke mer enn bare å trykke på noen tilfeldige knapper for å vinne en duell.

 

Tror jeg fikk sagt det meste jeg hadde på hjertet.

Lenke til kommentar

Henger meg på Druid altså. Selv om de skal være bare middels gode på alt, så er dem minst like gode tanks som Warriors, har like god DPS som Rogue, og er gode healere også.

 

I tillegg går du ikke lei, siden du har mye flere muligheter enn med andre klasser.

 

Du får jo også flying form for kun 8g :p. Og det i level 68, altså før de andre klassene.

Endret av Inxs
Lenke til kommentar

Jeg har lv61 Hunter og lv70 Mage, startet nå på en Shaman som er Enhanced speca. Utrolig slakte maskin! Hehe, jeg ville klart gått for en Shaman om jeg var deg.

 

Da kan du velge, SYK mele dps, ok caster eller healer. Eller en blanding selvf om du vil.

 

Men pointet er at du har flere valg...du kan dps og heale. Si du går mele og dual wielder deg opp til lv70. Pang så er du gått lei....okay test healer biten og woala en helt ny figur.

 

Bare min tanke...og det en fjomp oppi her skrev at hunters skal være ubrukelig...vel det viser faktisk hvor lite mange vet. Tillogmed lv70 spillere...men det er en annen historie.

Lenke til kommentar

Kjør Warlock du.

Bruk affiliction til lvl up, respec på 70 etter ønske for hva du skal gjøre.

Mana? Hah, det er aldri et problem. Har ikke drukket en mana pot, eller brukt vann frem til lvl 40.

Eneste negative med warlock er at klassen er så bra at den blir kjedelig å spille etter hvert.

 

Når jeg sier dette har jeg tatt hensyn til at du blir forbanna om du taper en pvp kamp. Spiller du locken din riktig tar ingen deg 1vs1. (joda brenner en av alle cd så går det nok) Men overall er Warlock den sterkeste klassen. 1vs1.

Lenke til kommentar
Kjør Warlock du.

Bruk affiliction til lvl up, respec på 70 etter ønske for hva du skal gjøre.

Mana? Hah, det er aldri et problem. Har ikke drukket en mana pot, eller brukt vann frem til lvl 40.

Eneste negative med warlock er at klassen er så bra at den blir kjedelig å spille etter hvert.

 

Når jeg sier dette har jeg tatt hensyn til at du blir forbanna om du taper en pvp kamp. Spiller du locken din riktig tar ingen deg 1vs1. (joda brenner en av alle cd så går det nok) Men overall er Warlock den sterkeste klassen. 1vs1.

8999075[/snapback]

 

Eller 2vs1 :)

Ganker endel ved SW, kommer som oftest en rogue + druid eller en warrior eller noe sånt. Alltid moro, og deilig følelse etter du har eid dem begge noe så jævelig. + at de resser nesten rett etter, og du tar dem igjen :)

 

Jeg ville gått for Warlock/Hunter.

Lettest å lvle og mest moro. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...