Gå til innhold

Avbestille Compal IFL90 hos multicom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du avbestiller er det en fare for at du må betale et liten sum til Multicom om de har begynt å sette sammen maskina. Dette følger av forbrukerkjøpeslovens § 41:

 

§ 41. Avbestilling før levering

 

Avbestiller forbrukeren tingen før levering, kan selgeren ikke fastholde kjøpet og kreve betaling. Hvis ikke noe annet følger av avtalen, kan selgeren i stedet kreve erstatning for tap som er en følge av avbestillingen.

 

Send dem en e-post eller ring dem i morgen tidlig. Er det gått ei god stund siden du bestilte, øker sjansen for å betale.

Lenke til kommentar

Ikke si det for sikkert roy_nor. Hvis han har konfigurert litt spesielt har de krav på en liten kompensasjon for tapet de lider. Har folk som skal tjene penger rett til noe, bruker de ofte å utnytte det...

Når det gjelder angrerettsloven Jotun har de vel også krav på erstatning om man angrer på ei spesialbestilt/ egenkonfigurert vare:

§ 16. Oppgjør ved tilvirkningskjøp m.v.

 

Ved annet fjernsalg enn telefonsalg av varer som skal tilvirkes eller tilpasses spesielt for forbrukeren kan det avtales at tilvirkningen eller tilpassingen påbegynnes før angrefristen løper ut, med den virkning at forbrukeren ved bruk av angreretten betaler for utført arbeid og medgåtte materialer.

 

Tror Multicom har operert med 500kr

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...