Gå til innhold

sykest/rarest transport av pc til LANet


Anbefalte innlegg

Min spådom er at LAN-party blir noe vi må fortelle våre barn om hva det var for noe.. sukk! :(

 

Vi gjør det allerede.

 

Da LAN var meningen med livet, og jeg ikke hadde transport ned til en kompis. Kom han med mopeden sin opp til meg, på den satt han, meg, pcn, flatskjerm og en bag. Var ikke lange veien, men satan jeg var redd for pcn min.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hey..

 

Først og fremst, faen så mye sykt som skjer =P

 

Jaja.. Var på LAN i helgen, selfølgelig var jeg tom for penger på kortet ( Vurderte 112 xD ) oG ingen var intresert i å ringe meg heller..

Plutselig ringer muttern og spør hvordan det går, og jeg skal akkurat til å roooope "HENT MEG NÅ FOR FAEN".. Og da kommer den vellkjente lyden fra Nokia ; "Biip Bipp Biip".. Og neida, ingen som kom og henta meg.. Fotballkamp om en time i tilleg så den 4km lange turen med sovepose, pute, PC (Stålkasse), 19" Acer skjerm, + Verste av ALT ( Don't blame me ) 4 cola som ikke var drukket fra LAN'et.. HAdde 5 med :p

 

Drakk så lite, dunno why.. Folk spilte WoW mens jeg spilte cs.. -.- Tyyypisk.. Følte meg som den outsideren.. -.-

 

 

EDIT: Posta feil, Skulle på tabber men anyway.. Sykeste transport.. HAtt PC-en på jakken som låg på bakken, og drog den hjem.. Helt ny Peak jakke.. Skal love dere at muttern blei ikke blid :)

Endret av DjeeeZ
Lenke til kommentar

Kun "vanlig" transport med bil her. Noe som egentlig kan være ille nok. I halvsøvne en tidlig søndagsmorgen skulle jeg bære CRT-en min, en stor og tung 19"-er inn døra hjemme. Auda, det var glatt på første trinnet på trappa, undervurderte den siden det var vår. Ble liggende med skjermen oppå meg, med ryggen godt plantet i den skarpe singelen(av typen som er ond å gå på i barfot.) Klarte på mirakuløst vis å komme meg opp igjen velberget uten å skade skjermen :D

Lenke til kommentar

Dette er ei god stund tilbake, tipper rundt '94-'95, men fremdeles en god historie.

 

Har en onkel som på den tiden jobba med CAD, og jeg "arva" en 17" CRT. Et beist av en skjerm, sikkert 50cm dyp, og tung som et uvær. Var dog kongen på lan med 17", på ei tid hvor standarden var 14".

 

Anyways, skulle på lan noen kilometer borte. Det var sommer, og foreldrene var på landstedet, men hadde lovd å komme hjemom en tur for å kjøre meg. Timene gikk, men ingen transport. Humøret sank proposjonalt med timene som gikk, og jeg var mildt talt forbannet da telefonen endelig ringte med beskjed om .."Vi kommer snart..." Yeah right.. :mad:

 

Gode råd var nå dyre, for jeg skulle på lan samme fa**, og sykkel var helt uaktuelt pga skjermen.

 

Kom da på den "gode" ideen om å bruke tilhengeren!! (Var ikke så lur at jeg kom på trillebåra) Lasta oppi skjermen, stort kabinett, og bagen med litt klær/mat/brus++ og la i vei. Husker jeg var litt usikker på hvordan det skulle gå, men i begynnelsen (les: flatt terreng) gikk det bra, så jeg vandra videre rimelig stolt over min egen "geniale" ide.

 

Problemene startet med en gang jeg skulle over en svær haug. Den tidligere så medvillige tilhengeren ble plutselig JÆV*** tung å dra. Men med med en god mix av ren stahet og vilje klarer jeg å dra tilhengeren nesten hele veien opp bakken når jeg kjenner små dråper av regn. ÅNEI!!! Panikken brer seg, og jeg begynner desperat å pakke skjerm og maskin inn i det lille jeg hadde med meg av klær, og drar som en gal i tilhengeren. Kommer meg endelig over haugen, og ser frem til å begynne på den lette nedoverbakken. Problemet da er at tilhengeren er såpass tung at den er vanskelig å holde igjen,så jeg ender med å stå bak og holde i planet mens jeg prøver å styre den ned bakken.

 

Da jeg ENDELIG var nede av haugen, og bare har et par hundre meter igjen, stopper det en bil bak meg og en mann i blå uniform spør; "Javel unge mann, og hvor har så du tenkt deg hen?" Dødssliten, gjennomvåt av svette og regn og med tårer i øynene begynner jeg å forklare omstendighetene.

 

Historien ender med at onkel kaller opp sentralen, som ringer hjem og treffer min far som endelig har kommet hjem, og lurer veldig på hvor det er blitt av meg og tilhengeren hans :)

 

Den dag idag, over 10 år etter, ender hver eneste setning som som inneholder ordet "tilhenger" i vår familie med Hahahaha, husker du den gangen....

Endret av gummitarzan
Lenke til kommentar

tenkte ikke helt klart for 2 uker siden, så jeg tok alle delene fra hverandre... (dro ut alt av baksiden av kabinettet)

 

LANet var hos naboen min så frakten var relativt enkel...

Jeg hadde vært i bursdag samme dag så jeg var en time forsinket til lanet, så jeg dro frem og tilbake og frem og tilbake med hver enkel del

 

1, skjermen

tilbake

2, kabinettet

tilbake

3, musa (JA FAKTISK BARE DEN!

tilbake

4, Den ene høytaleren

tilbake

5, den andre

tilbake

6, tastaturet

tilbake

7, en liten 17" TV

tilbake

8, alle kablene

tilbake

9, musematta...

 

var søkk-sliten da jeg var ferdi, brukte rundt 40min. fikk heldigvis hjelp på tilbaketuren...

Lenke til kommentar

I de yngre dager når lan var meningen med livet endte det av og til med at jeg stappet hele maskinen min inn i vår lille traktor, for så å kjøre maskineriet til locationen.

 

Ellers så hendte det en gang at jeg skulle ha lan, naboen ville også gjerne være med på dette lanet, men han hadde ingen som kunne kjøre han. Plutselig la han merke til at søppelbøttene som tilhørte deres hus hadde hjul på, så han helte ut det som var av søppel i søppeldunken, pakket PC-en nedi, og trillet avgårde, for på LAN skulle han :)

Utenom søppellukten som satte seg litt i maskinen hans gikk dette helt greit...

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
I de yngre dager når lan var meningen med livet endte det av og til med at jeg stappet hele maskinen min inn i vår lille traktor, for så å kjøre maskineriet til locationen.

 

Ellers så hendte det en gang at jeg skulle ha lan, naboen ville også gjerne være med på dette lanet, men han hadde ingen som kunne kjøre han. Plutselig la han merke til at søppelbøttene som tilhørte deres hus hadde hjul på, så han helte ut det som var av søppel i søppeldunken, pakket PC-en nedi, og trillet avgårde, for på LAN skulle han :)

Utenom søppellukten som satte seg litt i maskinen hans gikk dette helt greit...

litt risiko for vibrasjon mot harddiskene der da! men smart ;P

 

Jobber nå på en ny LAN-transport med Kaizerlol. Kommer bilder så fort den er ferdig ;)

 

*glede seg*

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Eg skulle til ein kompis. vi sleit med transport, Eg hadde: 1 stk trøsykkel, men bagagebrett, Skjermen (17" ikkje flat skjerm) hadde vi på brettet, teipa fast, og kabinettet mellom rattet og sete på den stanga, så sykla eg .. Holdt på å gå jævli gale i det eg skulle sykle skrått over ein våt hoppbakke :p

Lenke til kommentar

for alle som ahr tatt danskebåten, strømstad båten vet at inne på taxen kan en kjøpe en liten tralle for å trille drikkevarene enn har kjøpt.

 

jeg har en sån etter en tur. satt mitt midi tower, 19"flatskjerm. treningsbegg til tastatur, mus, diversekabler, brus, snop og alt enn trenger for 5 dager foran skjermen. hadde jeg festet fast på denne trallen. At den tålte alt dette sjokerte meg. å buss sjåføren måpte litt der jeg sto og venta på bussen :p

Lenke til kommentar

Mitt værste lan må være da skolen min arrangerte det, 150 kr for og komme inn med pc, og 50 kroner bare for og komme inn og se seg rundt.

 

Jeg kom med pc'en, var omtrent 50 stykker på lanet i en stor gymsal, helvete det luktet svett som bare faen. Anyway, når alle had fått koblet opp shitten deres så skulle man koble til internette, trur du noen fikk internett? nei, og værste fall, ingen fant hverandre på nettverket, what the fuck.. alle var våken i omtrent 48 timer i strekk, inkluderer meg. :p

 

Alle kjedet driten av seg fordi alle spillet FPS spill på singleplayer, drit boring, det eneste som var koss var en venn som koblet til en stor TV og satte den midt i lanet og skrudde på porno :!: , var faktisk ganske interessant.

 

Etter 48 timer, så merket det at det klikket litt for meg, jeg var sååå SATANS trøtt at det utrolige skjedde, jeg så faktisk opp ned, helt serriøst, at synsvinklen din gikk fra normalt til opp-ned, helt sykt ass, jeg var helt paff når det skjedde, syntes jo det var utrolig groovy siden jeg har trøtt som bare faen og det eneste underholdningen jeg hadde var ett opp-ned synsfelt. Sykt! etter det ringte jeg moren min og fikk hun til og hente meg. ;)

 

Samme dag, da en venn av meg sovnet, fikk jeg med en kompis, vi stakk til skole kantinen og fant fram: hornsalt, syltetøy, brus, melk (den var utgått av dato!)sånn sitron syre, og noen sugerør. Det vi gjorde var og stappe sugerøret inn i neseboret til min sovende venn, og kompisen min helte hornsalt inni det, og så blåste det inn i nesen hannes. Min sovende engel reagerte ikke, så vi tok og stappet syltetøy, melk og masse griseri i øret hannes, han våknet fortsatt ikke.

 

omtrent 2 timer senere, hørte vi et skrik fra sovesalen, det var vår lille tornerose som hadde våknet og trudde at nesen hanns ikke virket mer, og at ørene hadde grodd sammen pågrunn av alt det griseriet vi puttet i dem, så han var ganske døv. Han kom GRÅTENDE fra sovesalen og ropte at han var døv og at alt luktet rart, herregud... mesteparten av lanet grinet pågrunn av latter, det var helt utrolig, jeg trudde jeg skulle dø pågrunn av at det var så jævla fun, og at noen av lan-kompisene mine drakk brus på samme tid og så lille tornerose gråtene i hallen, joa, neseborene deres har aldri vært så klissete før. :D

 

Dagen etterpå fikk tornerose information ut av hvem som gjorde dagen hans til et helvete, og vi fikk bank. :(

 

The end (ble litt i det lange laget da..)

Lenke til kommentar
Peachy, kom ikke nettet opp i løpet av hele lanet?

 

Nei, det gjorde det ikke, og værstefall så fant vi ikke hverandre på nettverket, som er VELDIG underlig, for uansett om du ikke har internett, burde man jo finne hverandre på nettverket, må vær en defekt hub eller noe - men var den eneste vi hadde :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...