Gå til innhold

Lader eller Zepto det er galt med? Znote 6214W


TSP

Anbefalte innlegg

Jeg flyttet i dag min Zepto Znote 6214 fra etasjen nede til etasjen oppe der hvor jeg tilbringer min ferie. Tok med kontakten som hadde fungert skikkelig før, satt den i. Det begynte lyse det oransje merket hvor batterikonet er, slår på PCn og snur meg. Men når jeg 3 sekunder senere snur meg igjen er ikke PCn på. Og det oransje merket har forsvunnet. Tar derfor og trykker på PÅ-knappen igjen, ingenting. Får litt skikkelig panikk og prøver 5-6 ganger til, ingenting.

 

Tar etter litt rask tenking ut av strømkontakten, trykker på knappen og den er på. Tar i strømkontakten igjen i under oppstart. Det oransje ikonet slår seg på igjen, men etter 3-4 sekunder forsvinner det igjen og PCn slår seg momentant av.

 

Hva skyldes dette? Feil på Zeptoen eller laderen? Har sterke tvil om at det er laderen, for vanligvis ville vel maskinen virket, men bare byttet strømkilde fra lader til batteri?

 

Jeg er tre uker unna at jeg kan begynne å tenke på innlevering av Zeptoen. Så jeg håper det er laderen, evt. strømkontakten her oppe, men det er vel et enda villere håp igjen.

 

EDit: Tok i strømkontakten etter den har vært på en lengre periode, og den har ikke slått seg av. Heller ikke sluttet å lade. Må være en maskinfeil da?

Edit2: Hørte noen litt rare brummende lyder fra maskinen et sted. De forsvant.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...